Vali Altınok'dan Sultanhanı Adına Fahri Solak'a Plaket

TAKİP ET

Aksaray tanıtım günlerinde Sultanhanı nın tek temsilcisi olan Sultansaray halıcılık Genel müdürü Fahri SOLAK\'A Aksaray Valisi Selami ALTINOK\'DAN Teşekür plaketi.

Reklam
Reklam

 Aksaray tanıtım günlerinde Sultanhanı nın tek temsilcisi olan Sultansaray halıcılık Genel müdürü Fahri SOLAK'A Aksaray Valisi Selami ALTINOK'DAN  Teşekür plaketi.

Geçtiğimiz Ay yapılan Ankaradaki Aksaray Tanıtım günlerine Katılan Kişi ve Kuruluşlara Aksaray Valiliği tarafından Geçtiğimiz günlerde Teşekkür plaketi verildi.

Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen programa Aksaray Valisi Selami Altınok, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Acar, Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen, İl Genel Meclis Başkanı Özkan Doygun, İlçe Kaymakamları Aksaray Tanıtım Günleri Organizasyon Kurulu, tanıtım günlerine katılan, kurumlar, özel sektör temsilcileri Sultansaray Halı adına Fahri Solak ve gazeteciler katıldı.

Aksaray Valisi Selami Altınok yaptığı konuşmasında, ‘Aksaray Tanıtım Günleri organizasyonuna katılan bu işe gönül ve destek verenlere, Aksaray ortak paydasında buluşan herkese çok teşekkür ediyorum’dedi.

 

 

Aksaray Tanıtım Günleri’nin açılış programından 3 gün süren tanıtım faaliyetlerine kadar her şeyin ilk olmasına rağmen gayet iyi olduğunu bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Altınok; ‘’Başta Aksaray Milletvekillerimiz olmak üzere Aksaray Belediye Başkanımız, Aksaray Üniversitesi Rektörü Mustafa Acar, orada terleyen koşturan bu işe gönül ve destek veren Aksaray ortak paydasında buluşan kurumlarımız, özel sektör temsilcilerimiz, basın mensuplarımız ve bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum’dedi. 

Konuşmanın Ardından Plaket verme Törenine Geçildi, Sıra Sultanhanı Adına Tek katılımcı Olan Sultansaray Halıcılık Genel Müdürü Fahri Solak'a Geldiğinde Verdiği Katkılardan dolayı Plaketi bizzat kendisi veren Vali Selami Altınok Katkısından Dolayı Fahri Solak'a Bizzat teşekür etti...