TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPAN 1 KİŞİ SULTANHANI İLÇESİNDE YAKALANDI

TAKİP ET

Emniyet yetkilileri suçlulara göz açtırmıyor. Özellikle sosyal medya üzerinden Kişilere hakaret, Tehdit, Taciz ve Terör örgütü propagandası yapan şahıslara yakalamaya yönelik titiz şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu Kapsamda, hakkında 'Terör Örgütü Propagandası Yapmak' suçundan yakalama kaydı bulunan ve İsminin tamamı açıklanmayan A. Ö. isimli şahıs jandarma tarafından yakalandı... Edinilen bilgiye göre Şahısın Doğu kökenli olduğu ve Sultanhanı ilçesinde bir şantiyede çalıştıgı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin İl jandarma Komutanlığından alınan bilgide: "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Terör Suçları ile mücadele kapsamında, aranan şahısların yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesi maksadıyla, hakkında “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçundan yakalama kaydı bulunan A. Ö. isimli şahıs, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, Aksaray ili Sultanhanı ilçesi mülki sınırları içerisinde yakalanmıştır.
   
Şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, adli makamlara sevk edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız olarak devam edilecektir." denildi.

Sultanhanı Gazetesi

sultanhanı törör Sultanhanı jandarma