SULTANHANI TRAFİK IŞIKLARINDA KAZA: 5 YARALI

TAKİP ET

Konya-Aksaray Yolu 45. Kilometresi Sultanhanı ilçe girişinde Meydana gelen Trafik kazasında 5 Kişi yaralandı. Konya Aksaray yolu Tek taraflı olarak uzun süre kapalı kalırken Trafik akışı Sultanhanı ilçe merkezinden sağlandı.

Reklam
Reklam

Konya-Aksaray Yolu 45. Kilometresi Sultanhanı ilçe girişinde Meydana gelen Trafik kazasında 5 Kişi yaralandı. Kaza saat 16:30 civarı yaşandı.

Konya istikametinden Aksaray istikametine seyir halindeki Şükrü Mert (60) idaresindeki 38 JG 173 Plakalı Tır İlçe girişindeki Trafik ışıklarında Hasan Aydın (20) idaresindeki 06 CTG 674 Plakalı otomobil ile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile Tır Yola devrildi.

Haber verilmesi üzerine Kaza yerine Polis, Umke ve Çok sayıda Ambulans gönderildi. Kazada tır Sürücüsü Şükrü Mert ile tırda bulunan Özgür Mert(31), Otomobil sürücüsü Hasan Aydın(20) ile otomobilde bulunan Murat Aydın(17) ve Celal Aydın(16) yaralandı.

Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Konya-Aksaray yolun Konya istikametine Tırın devrilmesi nedeniyle yol kapalı kalırken Trafik akışı Sultanhanı ilçe merkezinden verildi. Yaklaşık 3 Saatlik çalışmanın ardından Tır yoldan kaldırılarak trafik akışı sağlandı.

Hüseyin Tosun / Sultanhanı Haber Gazetesi