SULTANHANI JANDARMADAN ÇİFTÇİLERE HIRSIZLIK UYARISI

TAKİP ET

2022 yılı kış dönemi tarım ürünleri (Şeker Pancarı, Mısır, Ay Çekirdeği vb.) hasadının başlamasıyla birlikte, meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenebilmesi amacıyla Sultanhanı ilçe Jandarma Komutanlığınca çiftçilerimize hırsızlık olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Reklam
Reklam

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarında emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.

Bu kapsamda 2022 yılı kış dönemi tarım ürünleri (Şeker Pancarı, Mısır, Ay Çekirdeği vb.) hasadının başlamasıyla birlikte, meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenebilmesi amacıyla, Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk alanında bulunan tarım alanlarında kontrol ve denetim faaliyetleri icra edilerek, çiftçilerimize ürünlerini tarlalarda ve açık alanlarda bırakmamaları, hırsızlık olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

          Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarına devam edileceği bildirildi.

       Hüseyin Tosun

Sultanhanı Gazetesi / İHA



Sultanhanı ilçe Jandarma