SULTANHANI İLÇESİNDE YILBAŞI NEDENİYLE KAPSAMLI ALKOL DENETİMİ YAPILDI

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde Maliye ve Kaçakçılık Organize Şube, ilçe emniyet ve İlçe tarım ve orman müdürlüğü ekiplerince ilçemizde ki tüm alkol satışı ve sunumu yapılan yerler denetlendi.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığı'nın ülke genelinde sahte içki üretenlere yönelik başlattığı 'alkol' uygulaması kapsamında Sultanhanı ilçesinde de denetimler yapıldı.
Bu kapsmda Sultanhanı ilçesinde alkollü içki satışı ve tüketimi yapılan mekanlara denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde, iş yerlerinin belgeleri ve alkollü içki bandrolleri kontrol edildi.

Maliye ve Kaçakçılık Organize şube, Sultanhanı ilçe Emniyet ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tekel bayileri ve açık alkollü içki tüketimi yapılan mekanlara yönelik denetim yaptı. Denetimlerde, iş yerlerinin belgeleri ve bandrollerde kontrol yapıldı.
Sahte içkiyle ilgili bilgilendirilen işletmecilere, bandrolsüz, menşei belli olmayan, 'merdiven altı' ürünlerden uzak durulmasının, şüphelenilen ürünlerle ilgili ihbarda bulunulmasının önemi hatırlatıldı. Öte yandan Aralık ayında Aksaray’da sahte alkolden 2 kişi yaşamını yitirmişti.