SULTANHANI İLÇESİNDE TİPİ VE BUZLANMA KAZAYA NEDEN OLDU

TAKİP ET

Tipi ve Buzlanma nedeniyle Konya-Aksaray yolu Sultanhanı geçişinde trafik kazası yaşandı. Kazada Araç sürücüsü yaralandı.

Reklam
Reklam

Bölgemiz genelinde Tipi etkili oluyor. Özellikle ulaşımda aksamalara neden olan tipi nedeniyle yollarda buzlanmalar yaşanıyor. Buzlanma nedeniyle Konya yolu Bozdağlar mevkisindeki yol yer yer ulaşıma kapanırken Diğer kesimlerde ise aşırı buzlanma yaşanıyor. buzlanma nedeniyle yolda kazalarda meydana geliyor.

Konya İstikametinden Aksaray İstikametine giden Kamyonet Buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak Orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada Araç sürücüsü yaralandı.

Kaza 08:30 civarı Konya Aksaray Yolu Sultanhanı ilçesinde meydana geldi.  68 ABN 134 Plakalı Kamyonet Konya Aksaray yolu Sultanhanı ilçe geçişinde Yoldaki Buzlanma nedeniyle Kontrolden çıkarak Orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Diğer sürücülerin haber vermesi ile Kaza mahalline Sağlık, Polis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sıkıştığı yerden çıkartılarak Ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

     Hüseyin Tosun
Sultanhanı Gazetesi / İHA










Sultanhanı Gazetesi Hüseyin tosun sultanhanı