SULTANHANI İLÇESİNDE FIRINLARA DENETLEME

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde faaliyet gösteren Unlu mamülleri ve Ekmek fırınları Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü ekiplerince denetlendi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde faaliyet gösteren Unlu mamüller ve Ekmek fırınları Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü ekiplerince denetlendi.

9 Mayıs Salı Günü Sultanhanı Gazetesi Haber servisimizce Bir vatandaşın Mahalle bakkalından aldığı ekmekten yaklaşık 5 cm’e yakın demir çivi çıkması haberimizin ardından haberi ihbar olarak değerlendiren Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü İl Tarım ve Orman müdürlüğünden Gıda mühendisleri talep ederek Sultanhanı ilçesinde faaliyet gösteren Unlu mamülleri ve Fırınları denetledi.

Konuya ilişkin bilgi veren Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman müdürü Merve Kutlu; “Basında yeralan haber üzerine Gerekli denetimlerin yapılması için il müdürlüğümüz Gıda ve yem şubeden mühendis arkadaşlarımız gelerek Unlu mamüller üreten firmalar ile Fırınlarda gerekli denetim ve işlemler yapıldı. Sağlık açısından her hangi bir olumsuzluk yaşanması için gerekli tedbirlerin alınması konusunda firmalar uyarıldı. Vatandaşlarımız Gıda konusunda her hangi bir sorunla karşılaştıklarında ALO 174 Gıda hattına veya ilçe müdürlüğümüze gerekli şikayetlerde bulunabilirler, bizler denetimlerimize aralıksız devam etmekteyiz” dedi.

Hüseyin Tosun   / Sultanhanı Haber Gazetesi