Sultanhanı Hastanesini Sağlık Bakanlığı Onayladı

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ve Sultanhanında 24 saat hizmet verecek olan SULTANHANI HASTANESİ NE Sağlık bakanlığı onay verdi...

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Haftalarda Röportaj Yaptıgımız Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Sayın Fahri Solak'ın da Bahsettiği ve Sayın Aksaray Valimiz ve Aksaray Millet vekillerimizinde Büyük Destekleriyle Başlatılan SULTANHANI HASTANESİ Projesi Sağlık Bakanlığı Tarafından onaylandı.

Sayın Fahri Solak' ın Yaptığı Açıklamaya Göre Projeyi ve Hastane Açılmasını onaylayan Sağlık Bakanlığı , Yeni kadrolar tahsis ederek SULTANHANI HASTANESİNİN Hizmet vermeye başlamasını sağlayacak.
Hastane Binasının 24 saat hizmet verecek şekilde Hazırlanarak Gerekli cihaz ve ekipmanların önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılarak sağlanacagı ve Hastanemizin Kasabamız ve çevre köy ve Kasaba halkına Gece Gündüz 24 saat tam hizmet verecegi bildirildi.
Açıklamada '' Kasabamız Halkı Artık Doktora Muayene Olmak için Aksaraya veya Başka yerlere Gitmeye gerek kalmadan Kasabamızda En iyi şekilde Muayene olacak şifa bulacak '' denildi.

www.sultanhani.gen.tr