SONUNDA! SULTANHANI İLÇESİNE SON SİSTEM PTT ATM'Sİ KURULACAK

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde bulunan PTT ATM'sinin sürekli arıza vermesi nedeniyle Halkımızın şikayetlerini gündeme taşımıştık...

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde bulunan PTT ATM'sinin sürekli arıza vermesi nedeniyle Halkımızın şikayetlerini gündeme taşımıştık. Son olarak Geçtiğimiz Pazartesi günü Şikayetlerle ilgili habrimizi Sultanhanı Gazetesi sitemizde paylaşmıştık.

Haberimiz yetkililere ulaştı...

         SULTANHANI İLÇESİNE SON SİTEM PTT ATM'Sİ KURULACAK

Haberimiz sonrası Aksaray PTT Baş müdürlüğünden alınan bilgiye göre Sultanhanı ilçesine Son sistem PTT ATM'si kurulacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Sürekli Arıza veren Sultanhanı ilçesinde bulunan PTT ATM'si Değiştirilerek Son Sistem Hem Para Yatırılıp Hem de Para çekilebilen ve Atm ye giriş yapılan paraları tekrar kullanabilme özelliği olan ve bu sayede daha Fazla Para akışı sağlayabilen Sistem olarak son teknoloji olan PTT ATM'si kurulacak. Verilen bilgide Mevcut Atm nin yıl sonuna kadar gerekli işlemlerinin yeni Atm temin sürecinin ardından yeni Atm ile değişiminin tamamlanacağı öğrenildi.

Sultanhanı Gazetesi olarak Aksaray PTT İl Müdürlüğüne Teşekkür ediyoruz, Halkımız adına ATM değişim sürecinin takipçisi olacağız.

 

      Hüseyin Tosun 

Sultanhanı Gazetesi / İHA