MHP SULTANHANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FİYAY ŞANLI "GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ"

TAKİP ET

31 Mart Yerel seçimlerine 6 gün kala Sultanhanı İlçesinde ve tüm ülkede seçim heyacanı sardı.

Reklam
Reklam

MHP SULTANHANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FİYAY ŞANLI
“BAY BAY FAHRİ ÖZEL EŞYALARINI TOPLA GELİYORUM”

 

MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı Cumartesi günü yapmış olduğu açık hava toplantısında seçmenlerine seslendi. Toplantıya MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP Sultanhanı İlçe Başkanı Necati Arslanhan belediye meclis üyeleri adayları, İl genel meclisi adayları ve vatandaşlar katıldı. 


MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı “Bu Coşku ve kalabalık gösteriyor ki Fiyay Başkan Belediye Başkanı olmuştur. Sadece 31 Mart Akşamını bekliyordur. Şimdi İftarda Ihlara Beldemizdeydik ve diğer ilçelerimiz ve köylerimizde artık 31 Mart akşamı üç hilalin mührünü Aksaray’da gösteriyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah Hepinizden razı olsun. İnşallah Ayırmadan Ayrıştırmadan Sultanhanı’nı bir araya getiren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımın verdiği her sözü birlikte gerçekleştireceğiz. Bizler Eşmekaya’ya gidiyorduk. Buraya uğramamak olmazdı. Programımın Eşmekaya’da olması dolasıyla aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum. Hepiniz var olun Allah’a emanet olun” dedi.


MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı ise; “ İnsan kıymeti bilmeyen belediye başkanı son zamanlarda bu milleti kandırma çabası içerisinde, bir kamyon almış “bak bunun şoförü yok sizi buna şoför alacam” diye 400 kişiye söz vermiş yeminler ediyormuş. Siz kimi kandırıyorsunuz. Bu Sultanhanı senin boş laflarına kanar mı? Bu sultanhanı’nı çocuk yerine mi koyuyorsun? Ama 31 Mart akşamı bu millet sana gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz adaylığımızı açıkladık, yol yapmaya doğalgaz döşemeye kanalizasyon yapmaya başladı. Biz aday olduk, yıllardır Cumhuriyet Mahallemizde akmayan suyun akacağının sözünü vermeye devam ediyor. Sen 10 yıldır görevdeydin niye yapmadın da son 3 aydır hizmet yapmak için çaba sarf ediyorsun. 

 

Sultanhanı doya doya 5 yıl geçirecek.


Sultanhanı’ndan daha çok Aksaray’da kafelerde kalan belediye başkanı telefonla 4 zenginin işini halletti. Garibanın ne telefonuna baktı nede makamda iken makamda yokum diyerek yüzüne dahi bakmadı. Seçim geldi diye bu garibanın yanında durmaya başladı. Burası Gerçek vatandaş, orası zenginler kulübü görüyorsunuz. Şimdiden paçaları tutuştu. Bizlerin konuşmasını dahi dinletmiyor havai fişeklerle. Biliyor ki oradaki gariban vatandaş dinlese bizim haklı olduğumuzu bilecek. Onlarda bizleri destekleyerek buraya gelecek. Orada 4 zenginden ve çıkar için takla atanlardan başka kimse kalmayacak. Ama bizleri dinletmiyorlar.


 Az Kaldı bay bay Fahri belediyedeki özel eşyalarını toparlaya dur ben geliyorum.
31 Mart akşamından başlayarak bu ilçede ne hizmetler yapılıyormuş göreceksiniz. Kimseyi ayırmayacağız. Parti rozetimizi atıp bu milletle beraber nasıl hizmet edilir onu hep birlikte göreceğiz. İlçede yaşayan bayanlarımızın sesi olan bir bayan personel alıp bayanlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz. Artık bayanlarımız da sorunlarını dile getirebilecek. Bay bay Fahri Geliyorum belediyedeki bak özel eşyalarını topla başkalarını değil ben geliyorum. Sizlerde söz istiyorum 31 Mart’a kadar her seçmenden 1 oy istiyorum. Bizim yapacaklarımızı birlikten beraberlikten yana olduğumuzu herkese anlatın 31 mart akşamı tüm sultanhanı olarak seçimi kutlayalım. Allah hepinizden razı olsun var olun sağ olun Allah’a emanet olun” dedi.