MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FİYAY ŞANLI; "SULTANHANI'NIN %80'İ DEĞİŞİM İSTİYOR"

TAKİP ET

Sultanhanı MHP Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı Sultanhanı Gündemi Programına Katıldı.

Reklam
Reklam

Sultanhanı MHP Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı Sultanhanı Gündemi Programına Katıldı.

Sultanhanı Gündemi’nin bu haftaki konuğu Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı Oldu. Sultanhanı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Tosun’un ve Kervan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Canlı’nın sunduğu programda soruları ve projeleri anlatan Fiyay Şanlı çeşitli açıklama ve iddialarda bulundu. Fiyay Şanlı “Ak Parti’den sadece hizmet gelmiyor yanımızda bulunan Eşmekaya beldesi görüyorsunuz oda MHP’dendi ama doğalgazından alt yapısına bütün imkanlara sahip siz yeter ki hizmet için bi adım atın devletimiz sizlere destek oluyor.

“ Millet Kervansaray’ın içine girmek için binlerce TL vermeye hazırken siz buraya kendi halılarını koyuyorsunuz. Sultanhanı Kervansaray’ın içinde Fahri Solak collection diye halı sergiliyor. Sultanhanı ilçesinde sadece senin mi halı dükkânın var. İlçemizde yüzlerce kişi halı işi ile uğraşıyor bunların orada hakkı yok mu? Sen kervansaray’ın içindeki yeri kendi imkânlarınla dolduruyorsun oraya gelen turistleri kapıp kendi iş yerine götürüyorsun. Ayıptır bu kul hakkıdır. Belediye olarak halı alınsa bu milletin halıları da orada satılsa daha iyi olmaz mı ? Sadece Kervansaray’ın çevresindeki 3 -5 kişi ilçeye gelen turistlerden faydalanıyor. Sadece 3 -5 kişi değil herkes bu imkânlardan yararlansa olmaz mıydı? Ama bize inanın bizi destekleyin biz sadece 3-5 kişiye değil orada açacağımız iş yerleri ile bu geliri Sultanhanı’na dağıtacağız her hane bu imkânlardan yararlanacak.”

 

         SULTANHANI’NIN %80’İ DEĞİŞİM İSTİYOR

 

 “Sultanhanı’nda 9 aydır bizler sahadayız. Kimileri korkudan orada duruyor kimileri işlerini halletmek için duruyor. Baskı ve tehditlerle orada duruyor. Vatandaşlarada sora bilirsiniz. Ama bu değişim isteyen vatandaş cesaretli bir şekilde bizlerin yanında. Bu değişimi biz yapacağız.İnşallah Sultanhanı değişimden yana.Vatandaşların çok büyük sıkıntıları var tarla yolları var.Sultanhanı genelindeki yollarda sıkıntılar var. Sultanhanı çarşısından ibaret değil. Arabayla gidemiyorsun. Her taraf çamur çukur.Sultanhanı’nda 4 ana yolu var. İnşallah biz geldiğimizde her yıl bir yolunu asfaltlayacağız. Bütün vatandaşımız 4 yılda tüm asfalt yolları yapılacak. Bunlar zaten 5 yıl yattılar vatandaş bunlardan bir şey beklemiyor ki Son zamanlardaki asfalt doğalgaz çalışmasını ben yaptırdım. Ben aday oldum baktılar karşında ciddi bir aday var hemen ala acele bu yolları yapmaya kalktı. Plansız projesiz yaptığı için başkan kanalisazyon çekmiyor doğalgaz abonesi olamıyorlar. Bizler göreve geldiğimizde planlı projeli bir çekilde vatandaşlara doya doya hizmet yapacağız. 5 yıl yatıp ta 2 ay çalıştırdık. Gitmeyecek yerlere kum gidiyor olsun vatandaşımız faydalansın bizler 2 hizmet için belediye başkanı seçmiyoruz. 5 yıl hizmet yapan belediye başkanı seçiyoruz.”

“5 YILDIR ISITAMADIĞIN İNSANLARI 3 TÜPLE Mİ ISITACAKSIN”

“Görüyorsunuz caddeye ısıtıcılar koyuyor. Halkı ısıtmak için yav sen insanların kalbini ısıtamamışın ki ordaki insanları ısıtsan bizim insanımız soğukta yağmurda bekliyor. Görüyorsunuz sıcacık insanlar. Oradaki insanlar tüp ile ısınarak duruyor. İki tüple cadde mi ısınır. Sen insanların kalbini ısıtamamışın iki tüple hiç ısıtamazsın. İnsanlarımız bizim parti evinde geliyor dışarda soğukta bekliyor. İnsanlar bu zaaferi yaşamak istiyor. Bizde Allahın izni ile bu zaferi yaşatacağım.  Biz ayırmadan ayrıştırmadan geliyoruz" dedi.