MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FİYAY ŞANLI "GARİBAN OLUNCA 'MAKAMDA YOKUM', ZENGİNE 'VARIM' DÖNEMİ BİTECEK"

TAKİP ET

MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı, "Artık gariban olunca 'makamda yokum', zengine 'varım' dönemi bitecek" diyen Şanlı, "Bizler ilçe halkının her bir ferdine eşit mesafede yaklaşarak bu ilçeye hizmet etmek için geliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

31 Mahalli İdareler Seçimi için belediye başkan adayları, sahada sıkı bir çalışma yürütüyor. Seçim çalışmalarına sahada sıkı şekilde devam eden MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı, Sultanhanı'na yakışır bir hizmetin devreye girmesi gerektiğine dikkat çekerek, mevcut belediye başkanının Sultanhanı'na hiçbir şey katmadığını ve katamayacağını söyledi.

 

"Artık Sırf Seçim Var Diye Belediye Başkanı Sizlerin Sözünü Dinliyor"

 

Seçime çok az zaman kaldığına dikkat çeken Şanlı, "2. döneminde hiçbir şekilde hizmet etmeyen belediye başkanı, bizlerin aday çıkmasıyla birlikte son 5 senede yatan uyuyanı uyandırdık. Hizmetler göz doldurmak için gelmeye başladı. 5 yıldır sizleri atlaya atlaya zenginlere doğalgaz götürülmedi mi? Çöp konteynerleri ağzına kadar dolu değil miydi? Yollarınız bozuk değil miydi? O kadar belediye başkanına gittiniz geldiniz yapılmadı, ne hikmetse biz aday olduktan sonra zenginlerden sonra doğalgazınız geldi, çöpleriniz alınmaya başladı, yollarınız yapılmaya başlandı. Artık sırf seçim var diye belediye başkanı sizlerin sözünü dinliyor. Sizler sanıyor musunuz yarın seçimi kazandığı zaman sizlerin yüzüne bakacağını? Daha seçimi kazanmadan sizleri tehdit eden, daha kazanmadan parsel parsel arsa dağıttığını iddia edenler var. Ne için kim için bu arsalar? Zenginler daha da zengin olsun diye mi?" dedi.

 

"Mevcut Belediye Başkanının Bu İlçeye Katkı Sağlayacak Hiçbir Şeyi Yok"

 

Mevcut belediye başkanının garibanın kapısını çalmadığını ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı Şanlı, "Şimdi garibanın yanından, evinden çıkmaz oldu. Hiç projesini duydunuz mu? Duyamazsınız, artık bu ilçeye katkı sağlayacak hiçbir şeyi yok. Daha önce kitap bastırarak açıkladığı projelerin sadece ikisini yaptı. Geri kalan projeler nerede? Bu milleti kandırmaya çalışıyor ama sizler kafanızı yastığa koyduğunuzda iki adayı tartın. Bizler de bilirdik bir kenara çekilip bir tarafı desteklemeyi ama bizim doğduğumuz, büyüdüğümüz ilçemize bir sözümüz var: Türkiye Yüzyılına yakışır bir Sultanhanı hayali. O yüzden bizler projelerimizle, ekibimizle, hizmet için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Gariban Olunca 'Makamda Yokum', Zengine 'Varım' Dönemi Bitecek"

 

"Artık gariban olunca 'makamda yokum', zengine 'varım' dönemi bitecek" diyen Şanlı, "Bizler ilçe halkının her bir ferdine eşit mesafede yaklaşarak bu ilçeye hizmet etmek için geliyoruz. Göreceksiniz Rahmetli İsmet Sarı Başkanımızın yaptığı gibi projelerimiz dillerden dile yıllarca anlatılacak. İlçemize helali hoş olsun. Kimseye parsel parsel arsa tahsis etmeyeceğiz. Sadece ihtiyaç sahibi kişilere vereceğiz. Zenginler nereden alırlarsa alsınlar. Bu ilçede artık garibanın yüzü gülecek" sözlerini kullandı.