MHP ADAYI FİYAY ŞANLI; "TEŞEKKÜRLER SULTANHANI"

TAKİP ET

Hafta Sonu MHP Milletvekili ve il başkanı katılımıyla gerçekleşen toplantıya vatandaşlar tarafından büyük çoşku ile katılım sağladığını belirten Fiyay Şanlı "Teşekkürler Sultanhanı" dedi.

Reklam
Reklam

Hafta Sonu Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın  ve Sultanhanı’nın en büyük katılımıyla gerçekleşen mitingine katılan vatandaşlara teşekkür eden MHP Sultanhanı Belediye Başkan adayı Fiyay Şanlı yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Şanlı “Sultanhanı ilçemizde hafta sonu yaptığımız toplantıyla birlikte bizler ne kadar güçlü bir şekilde seçime girdiğimizi herkese göstermiş olduk. Sultanhanın’nda seçim Cumartesi günü itibari ile bitmiştir. Ama Bizler hiçbir zaman rehavete kapılmadan seçime ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler garibanın yanında evi olmaya ev, arsası olmaya arsa, okuyan çocuğunu bin bir güçlüklerle okula göndermekte olan ailere destekler vererek daha güzeline ilçemiz nasıl gider bizler onun anlayışındayız. Bizler göreve geldiğimizde belediye tarafından mağdur olmuş kat artışından yayla yollarına su gelmeyen mahallerimize su doğalgaz metreler kala bırakılmış evlere doğalgaz vereceğiz. Bizler garibanlarla yolumuza devam edeceğiz. Burada bulunan vatandaşlarımız bizlerden menfaati olduğu için desteklemiyorlar. Amaçları Sultanhanı gelişsin eşit hizmet verilsinler burada. 
“ Sultanhanı’nda yapılan canlı yayınlarımızda ilçe başkanlarının menfaati var onlarda belediye başkanını destekliyor dediğimizde bizlere inanmamışlardı. Ama gördüğümüz tabloda bir ilçe başkanı kardeşi sırf elimizden arsamızı almasın diye sırf rant kapısı kapanamasın diye Sultanhanı belediye başkanı yanında alkış tutuyor. Utanmadan bide kendi belediye başkan adayına vatandaşlardan oy istiyor. Biz göreve geldiğimiz de ister desteklesin isterse desteklemesin biz ilçenin sadece ilçenin menfaattarını gözeten belediyeyi rant kapısından kurtaracağız. Bizleri yalnız bırakmayan başta MHP Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı’ya İl Başkanımız Burhanettin Karataş’a ve büyük sultanhanı hayelleri için bizi destekleyen ilçe halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Sultanhanı için Canla Başla çalışacağız” dedi.