GENÇLİK BULUŞMALARI HER SALI SULTANHANI GENÇLİK MERKEZİNDE

TAKİP ET

Sultanhanı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Gençlik buluşmaları'nın ikincisi de gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Gençlik buluşmaları'nın ikincisi de gerçekleştirildi. Gençlik Koordinatörü Köşk Camii İmam Hatibi Mustafa Özcan Hoca'nın önderliğinde gerçekleştirilen programa gençlerin yoğun bir katılımın olduğu gözlendi.

Bekirağa Camii İmam Hatibi Vural Aytekin ve Meydan Camii Müezzin Kayyımı Volkan GÜLŞEN'in sunumunu yaptığı programda Dini ve Gençlerimizin Sorunları ve bu sorunların Çözüm önerileriyle ilgili Görüş alışverişinin yapıldığı Gençlik Buluşmaları Programı Çeşitli ikramlarla sona erdi.

GEÇ KALMA GENÇ GEL

Sultanhanı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Sultanhanı Müftülüğü Gençlik merkezinde Her Hafta Salı günleri İlçemizdeki Gençler için Program düzenleneceği bildirildi. İlçemiz Gençlerinin Manevi değerlerimizle Yetişe bilmesi ve Gençliğimizin Sorunlarının Konuşulup Çözüme kavuşturula bilinmesi için gerekli çalışmaların da yapılacağı "SULTANHANI GENÇLİK BULUŞMALARI" Proğramına Her Salı Akşamı Saat 19:45 de Tüm gençlerimizin katılımının beklendiği vurgulandı.

        BAYANLARA YÖNELİK HATİM VE DUA PROGRAMI

Sultanhanı ilçe Müftülüğü ilçemiz Vatandaşlarına yönelik faaliyetler kapsamında Bayanlara yönelik Hatim ve Dua Programı, Kur'anı -Kerim, Sohbet, İlahi, Hatim Duası'nın da yapılacağı Program Her Perşembe Bekirağa Camiinde düzenleneceği bildirildi.