FEVZİ ŞANLI SULTANHANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TAKİP ET

Sultanhanı'nın tanınmış iş insanlarından Fevzi Şanlı 2024 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde MHP Sultanhanı Belediye başkan adayı oldu.

Reklam
Reklam

Sultanhanı’nın tanınmış iş insanlarından Fevzi Şanlı MHP Sultanhanı Belediye başkan adayı oldu.

İş insanı Fevzi Şanlı Sultanhanı Gazetesine yaptığı açıklamada “ Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhanı belediye başkanı adayıyım. Sultanhanı ilçemizde uzlaştırıcı ve birleştirici bir girişim ile halkımızın da teveccühü ile bu yola çıktım. Sultanhanı ilçemizi Modern bir ilçe görünümüne kavuşturmak, Şehirleşme çalışmaları ile adına yakışır şekilde bir görünüme kavuşturabilmek için siz ilçe halkımızın desteklerine talibim. 

İlçemizde artık değişim şart ve bu değişimi ilçemize bizler kazandıracağız. İlçemiz Turizm konusunda da Herkesimin adil bir şekilde yararlanabileceği çalışmaları yürüteceğiz. İlçemiz gençliği için birbirinden önemli projelerimiz olacak. Gençliğimiz bizlerin herşeyi, onlar bizim belediyeciliğimizde herzaman öncelikli olacak.

 İleriki günlerde siz değerli hemşehrilerimize Projelerimiz başta olmak üzere bütün çalışma planlarımız hakkında bilgileri açıklayacağım. Bizim en büyük farkımız ilçemizi halkımızla birlikte yönetmek ve bütün halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda halkımız ile iç içe bir belediyecilik çalışması yapmak olacak. Sosyal belediyecilik ve Şehircilik anlayışı ile hak ve hukuk çerçevesinde çalışmalar yürüteceğiz” Dedi.

Hüseyin Tosun  /  Sultanhanı Haber Gazetesi

Fevzi şanlı Sultanhanı Belediyesi Fevzi Şanlı Aday Fevzi Şanlı