EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN SULTANHANILI HEMŞEHRİMİZ AVUKAT SAMİ SARI HUKUK OFİSİNİ AÇTI

TAKİP ET

Eğitim Hayatını Başarılı bir şekilde tamamlayan Sultanhanılı genç hemşerimiz  Sami Sarı ilimiz Aksaray'da Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık Ofisi açtı.

Reklam
Reklam


İlçemizin başarılı ve çalışkan kişiliği ile dikkat çeken isimlerinden Sami Sarı, Aksaray Barosuna bağlı olarak serbest Avukatlık hizmetini Aksaray adliyesi karşısındaki ofisinde siz değerli vatandaşlarımıza vermeye başladı.


Sultanhanı Gazetesi olarak Avukat Sami Sarı'ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Avukatlık mesleği, değişimin hız kazandığı günümüz toplumsal yaşamında her geçen gün önemi artan bir meslek. Günümüzde özellikle sosyal, ekonomik ve teknolojik alanda yaşanan gelişmeler, yeni hukuki  problemleri de beraberinde  getirebilmekte, bu noktada  avukatlara  duyulan  ihtiyaç artmakta.


Ziyaretimizde Avukat Sami Sarı'da "Günümüz itibariyle avukatlık mesleği, hayatın her alanında yaşanacak problemler için ihtiyaç duyulan temel mesleklerden biri, Böylesi karmaşık hukuk sistemleri içerisinde bireylerin kendi bilgi çabalarıyla adaletin tecelli etmesini temin etmeleri oldukça güç oluyor. Vatandaşlarımız haklarına kavuşabilmeleri ve mağduriyet yaşamamaları adına bizlere ulaşabilirler." dedi.


Adres: Taşpazar Mahallesi 854 Sk. Çelebiler İş Merkezi No:7/9

( Aksaray Adliye Karşısı, Ocasso Mobilya üzeri)

Gsm No: 0537 994 91 82 


Bizlerde Sultanhanı Gazetesi olarak Hemşerimizi tebrik eder, meslek hayatında başarılar dileriz.

 


Avukat Sami Sarı