DİYANET VAKFI SULTANHANI ŞUBESİ VEKALETEN KURBANLARINIZA TALİP

TAKİP ET

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının; 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonuna destekler Sultanhanı ilçesinde de devam ediyor.

Reklam
Reklam

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Yurtiçi ve Yurtdışında ihtiyaç sahibi  insanlara el uzatmak amacıyla başlattığı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına Sultanhanı ilçe halkından da destekler devam ediyor.


Bu Kapsamda Sultanhanı ilçesinden hemşerilerimiz Kurban bağışını Yurt dışında Afrika başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhanı şubesine bağışlıyorlar. Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhanı şubesi Personellerinden Merkez Bekirağa Camii İmam Hatibi Vural Aytekin Bağış yapan vatandaşlara teşekkür ederek “Sultanhanı ilçe Halkımız Her zaman ve Her koşulda Muhtaç ve ihtiyaç Sahiplerine yardım elini uzatır, Bu kurban bayramında da Özellikle Yurt dışındaki Çok zor durumda olan Muhtaç Din kardeşlerimize Vekaleten Kurban bağışı yaparak onların yardımına koşmaktadır ve koşacaktır, vekaleten Kurban Bağışlarını bizlere ulaşarak yapabilirler” dedi.

#SultanhaniGazetesi