DİKKAT! SULTANHANI İLÇESİNDE DE PLAKASIZ, RUHSATSIZ MOTOSİKLETLER TOPLANIYOR

TAKİP ET

Sultanhanı Jandarma Trafik ekipleri tarafından plakasız, ruhsatsız, evrak ve belge eksikleri bulunan motosikletler toplanıyor.

Reklam
Reklam

Sultanhanı Jandarma Trafik ekipleri tarafından başta trafiği tehlikeye sokan sürücülerin kullandıkları motosikletler olmak üzere cadde ve sokaklara park edilmiş plakasız, ruhsatsız, sürücü belgesi olmayan, çalıntı, şasi numaraları tutmayan, harç ve vergileri ödenmemiş olan motosikletler toplanıyor.

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre Ülkemizin bir çok noktasında, çeşitli suçlarda kullanılan ve tesbit edilmesi zor olan plakasız ve ruhsatsız motosikletler için ülke genelinde çalışma başlatıldı. Bu kapsamda ilçemiz Sultanhanı'nda da Sultanhanı Jandarma Trafik ekipleri harekete geçti ve denetimler sıklaştırıldı. Yürütülen çalışmalarda, plakası ruhsatı ve sürücüsünün belgesi olmayan motosikletlere el konuluyor.

Emniyet yetkilileri, motosiklet sürücülerinin mağdur olmamaları için ruhsatlı, plakalı ve sürücü belgeli araç kullanmaları gerektiğini dile getirdiler. Ayrıca Küçük yaşta Motosiklet kullanan sürücülerinde olduğuna dair şikayetlerin olduğu ve bu konunun da denetleneceği öğrenildi.