DEVA PARTİSİ SULTANHANI İLÇE BAŞKANI İHSAN SOLAK OLDU

TAKİP ET

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin Sultanhanı İlçesi kurucu ilçe Başkanı İhsan Solak oldu…

Reklam
Reklam

DEVA Partisi Sultanhanı İlçe Başkanlığı'na kurucu İlçe Başkanı olarak İhsan Solak atandı. İhsan Solak, "Biz bu yola çıkarken Sayın Genel Başkanımıza, Yüce milletimize ve tüm hemşerilerimize bir söz verdik. Biz asla insanları ötekileştirmeyeceğiz, Halkın ve Esnafın derdine DEVA Olacağız İnşallah diyerek çıktık bu yola" ifadelerini kullandı.

İhsan Solak açıklamasına şöyle devam etti; "Bizler DEVA Partisi olarak, adaleti temel alan, merkezinde insan olan özgürlükçü, insanları ayrıştırmayan, birleştiren, toplumun refah seviyesinin en üste olmasını sağlamak amacıyla, tüm insanları oncu buncu demeden bir çatı altında birleştirmek için toplanmışız. Biz tüm insanları birleştiren onlara hizmet eden liyakati ve ehliyete önem arz edip düzgün ve güzel kadrolarla iktidara gelemeye talibiz.Sayın İl Başkanımızın tavsiyesi ve Genel Başkanımızın tensipleri ve dahi genel merkezimizin almış olduğı karar gereği DEVA Partisi kurucu Sultanhanı İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Benim bu göreve atanmamda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

DEVA Parti Sultanhanı Kurucu ilçe Başkanı İhsan Solak Görevlendirmenin ardından hiç vakit kaybetmeden İlçe Esnaflarını ziyaret ederek Çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve DEVA Partisi olarak Vatandaşın, Esnafın, Çiftçinin sorunlarına nasıl DEVA Olacaklarından bahsetti. Solak çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirtti.
 







İhsan Solak Sultanhanı Deva Partisi Sultanhanı