CHP ADAYI SÖYLEMEZ'DEN "VATANDAŞLARIMIZI RAHATSIZ ETMEYİN" ÇAĞRISI

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Sultanhanı Belediye başkan adayı İsmail Söylemez önemli bir konuya değinerek "Seçim sürecinde Halkımızı rahatsız etmeyelim" çağrısında bulundu.

Reklam
Reklam

30 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin adaylarının netleşmesiyle Sultanhanı ilçesinde de seçim süreci hız kazandı.  Adayların Seçim ofislerinin de faaliyete geçmesiyle akşam toplantıları ve çeşitli katılım oluşumları ile birlikte adaylar adeta gövde gösterilerinde bulunmaya başladılar.

Bu toplantılarda kornalar çalarak Konvoylar yapılması ve Çarşı merkezinde onlarca havai fişek atılması başta evlerinde hasta, yaşlı, Çocuk bulunan aileler olmak üzere bir çok kişi tarafından tepkiyle karşılanıyor. Bu tapkileri Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı İsmail Söylemez dile getirerek bütün adaylara çağrıda bulundu.

Söylemez Çağrısında; "Sultanhanında seçimlerin başlaması dolayısıyla aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Benim acizane fikrim bütün adaylardan ricam insanları rahatsız edecek sokak kirliliğinden, özelikle havayi fişek atılması, arabalarla kornalar çalınarak konvoy yapılması vatandaşları rahatsız etmektedir, bunları en azamiye indirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum, tabiki taktir sizin" dedi.

Hüseyin Tosun - Sultanhanı Haber Gazetesi