BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL SÖYLEMEZ " ADALETLİ BİR YÖNETİM İÇİN ADAYIM!"

TAKİP ET

Sultanhanı Belediye başkan adayı İsmail Söylemez Yaptığı açıklamada 'Sultanhanı ilçesinde adaletli ve her bir bireyin eşit hizmet alması için belediye başkan adayı oldum' dedi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı Belediye başkan adayı İsmail Söylemez Yaptığı açıklamada “Sultanhanı ilçesinde adaletli ve her bir bireyin eşit hizmet alması için belediye başkan adayı oldum” dedi.

Başkan adayı Söylemez açıklamasında; “Sevgili Sultanhanlı hemşerilerim, bildiğiniz gibi yerel seçim süreci başlamış bulunmaktadır, bende CHP Belediye başkanı adayı olarak bu doğrultuda kararımı verdim, öncelikle daha önce Sultanhanı’nda belediye başkanlığı yapanlara teşekkür ediyorum, ebediyete göçenlere de Allah’tan rahmet hayatta olanlara da Sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Belediye Başkanlığı yolunda da kendim ve arkadaşlara hayırlısını diliyorum, hoşgörü içerisinde yarışacağımıza da inanıyorum.

Sevgili Sultanhanlı hemşerilerim, elbette Sultanhanı’nın çok sorunları var, öncelikle bizler ana sorunları çözeceğiz, ilk etap da sıcak asfalt şantiyesi kurup Sultanhanı Merkezlerden başlayarak mahalle araları da dahil yollarımızı yapacağız, Açılmayan yolları kesinlikle açacağız, Kışın yaylada kalan vatandaşların yollarını ve çiftlik yollarını kesinlikle yapacağız, kimseye özel hizmet gitmeyecek, her vatandaşa eşit hizmet edeceğiz kimse kimseden üstün değildir, ne kurum zarar edecek nede bir tek vatandaşımız mağdur olacak.

Ayrıca ilçemizdeki su sorununu kesinlikle çözeceğiz, su ve Kanalizasyon sorunu olan mahalle kesinlikle kalmayacak, yoksul aileler ve gençler ile garibanlar için arsa tahsis edip cüzi bir miktarla verip 30 yıl satamaz şartıyla arsasını vereceğiz. Evsiz ve ihtiyaç sahiplerine ve gençlere ev yapımında destek vereceğiz, Hiçbir yetim ve gazimiz evsiz kalmayacak, belediyede disiplini sağlayıp belediyenin araçlarını yersiz yere dolaştırtmayacağız. Belediye olarak gereksiz etkinlik ve programlar yaparak belediyenin bir kuruşunu dahi gereksiz harcamayacağız, belediye ye gerektiğinden fazla işçi alıp boş yere maaş ödemeyeceğiz.

Adaylığım 5 yıllığınadır ikinci bir dönem için aday olmayacağım, 5 yıl boyunca işçi gibi belediyede görev yapıp mesai saatlerinde kendi işlerimle asla meşgul olmayacağım, 5 yıl boyunca başkanlık dönemimde makamımı kullanarak hiçbir şahsi iş ve ihaleye girmeyeceğim ve kişisel iş yapıp çıkar sağlamayacağım.

Belediye ile sorunu olan vatandaşların sorununu çözerek hisseli arsalarını çözüp hisselerini uygun şekilde iade edeceğiz. Mahalle sayısını 10 çıkaracağız, Ziraat odasını kurup, süt birliği ve diğer gerekli odaların kurulumunu yapacağız. Başta öğretmenler olmak üzere öğretmen evi ve konutlarını yapacağız.

Sultanhanı’nda görev yapan memurlar için konutlar yapıp hiçbir memuru mağdur etmeyeceğiz. Biz Makamlara değil halka hizmet edeceğiz. Sürekli halkın içinde olarak hafta sonları halk ile birlikte toplantılar yapacağız ve görev sürem içerisinde hiçbir zaman tatile veya özel gezilere gitmeyeceğim. Her bir vatandaşla ayrı ayrı görüşerek sorunlarını çözüme kavuşturacağız.

Adaletli bir yönetim yapacağız Hz. Ömer’in adaletinden Bahsedip de Firavun’un yaptıklarından yapmayacağız. Bu süreçte siz Değerli Sultanhanı halkımızdan desteklerini bekliyorum, sözümüz ve vaatlerimiz açıktır Allah’ın izni ve siz değerli halkımızın destekleri ile bunları gerçekleştirmek için desteklerinizi bekler selam ve saygılar sunarım” dedi.

 

 

İsmail Söylemez Sultanhanı Sultanhanı 2024 yerel seçimleri