BAŞKAN ADAYI FİYAY ŞANLI'DAN YENİ İMAR ve KAT ARTIŞI SÖZÜ

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhanı Belediye başkan adayı Fiyay Şanlı Sultanhanı için yeni imar planı ile kat artışı ve Aksaray'da öğrenim gören Öğrencilere servis ücreti desteği sağlama sözü verdi.

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhanı Belediye başkan adayı Fiyay Şanlı Sultanhanı için yeni imar planı ile kat artışı ve Aksaray'da öğrenim gören Öğrencilere servis ücreti desteği sağlama sözü verdi. Ayrıca Tarım ve hayvancılıkla uğraşan ve Yaylasına elektrik alamayan çiftçi ve yetiştiricilere de elektrik almalarını sağlayacaklarını belirtti.

Başkan adayı Şanlı açıklamasında; "Değerli Hemşerilerim Arsalarınızdaki kat sınırlaması sorununu mevcut başkan yıllardır çözmemiştir. Vatandaşlarımız arsalarını değerlendirememiştir. Vatandaşlarımız yıllardır mevcut başkan Fahri Solak tarafından mağdur edilmiştir. Daha önce mütahitlik yaptığım için bu sorunu en iyi bilen benim. Seçimi kazanınca bu sorunu hemen çözeceğim. 31 Mart seçimlerinden hemen sonra Belediye başkanı olarak İlçemizin İmarı konusunda hızlı bir çalışma yapacağım.

- İlçemizin İmar Planı revize edilecek.

- Yeni bir Şehir planı yapılacak.

- Merkezden mahallelere doğru Belediye Encümen kararıyla kat artışı verilecek.

- Arsalar arasındaki kat adaletsizliği giderilecek.

- Vatandaşlarımızın arsalarındaki kat izni konusundaki mağduriyetleri giderilecek."

 

Ayrıca Öğrencilerimize müjdemiz olsun

- Sevgili Öğrencilerimiz sizleri düşünüyoruz ve Projelerimizde sizleride unutmadık Aylık servis ücretinizin Yarısını belediye olarak Biz karşılayacağız.

 

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM

Şimdiki başkan görev yaptığı süre boyunca Kervansarayın etrafından ayrılmamış, mahallelerdeki, yaylalardaki ihtiyaçları görmemiştir. Kendisine getirilen talepleri de dinlememiştir. Maalesef elektriği olmayan yaylalarımız vardır. Buralarda hayvancılıkla geçimini sağlayan insanlarımız vardır. Belediye Başkanı seçilince derhal MEDAŞ ile işbirliği yapacağım. İvedilikle bu yaylalarımıza elektrik verilmesini sağlayacağım." dedi.