AĞIR "AKSARAY'DAN BİLE EĞİTİME GELEN VAR İKEN İLÇEMİZDEKİ KİŞİLERİ İKNA EDEMİYORUZ"

TAKİP ET

Sultanhanı İlçesinin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı geçtiğimiz senelerde hizmete giren Özel Sultanhanı rehabilitasyon merkezi ilçeden fazla çevre köy ve kasabalara hizmet ediyor.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçesinin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı geçtiğimiz senelerde hizmete giren Özel Sultanhanı rehabilitasyon merkezi ilçeden fazla çevre köy ve kasabalara hizmet ediyor. 

Açıldığı günden bu yana İlçede yaşayan özel çocukların Aksaray ve çevre il ve ilçelere gitmemesi için Aksaray’da bile olmayan hoca ve ekipmanı İlçeye kazandıran Özel Sultanhanı rehabilitasyon merkezi işletmesi Adnan Ağır gazetemize “Aksaray’dan bile ilçemize eğitime gelen var iken ilçemizdeki aileleri bir türlü ikna edemiyoruz” diyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Ağır “İlçemizde özel çocukların yaz kış eziyet çektiğini çevre il ve ilçelere giderek gerekli eğitimi bile almaması bizleri oldukça rahatsız etmiş durumdaydı. Bizlerde yılların tecrübesi ve birikimi ile ilçemize bir rehabilitasyon merkezi açma kararı aldık. İlçemiz her zaman en iyisine layık mantığı ile kendi alanında uzmanlaşmış bir ekip kurarak hatta Aksaray’da bulunan rehabilitasyon merkezlerinde bile olmayan şeyleri ilçemize kazandırdık. İlçemizde bulunan özel çocukların aileleri ile tek tek görüşerek ilçemizde merkezin olduğunu artık her gün çevre il ve ilçelere gitmek zorunda olmadıklarını anlattıksa da bir türlü aileleri merkezimize getiremiyoruz. Gelen özel çocukların aileleri ise çocuklarındaki gelişmeyi fark ediyor bizlere “ biz yıllardır Aksaray ve çevre ilçelere boş yere gitmişiz” demiş olsallarda bunu diğer ailelere anlatmış olsa da bir türlü ikna edemiyoruz.  Aksaray’dan bile ilçemize eğitim almak için gelen var iken ilçemizden gerekli desteği görmemek bizleri oldukça rahatsız ediyor. Pandemi sürecinde burada eğitim alan özel çocuklarımızın sağlığı için her ders arasında sınıflarımız ve araçlarımız her zaman dezenfekte çalışması yapılıyor. Onların sağlığı bizim evlatlarımız sağlığı gibidir.” ifadelerine yer verdi.