Sultanhanlı olan ve Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde Elektirikçi olarak Çalışan Cafer Yumuşak ( 18 ) Ortaköy ilçesinde Bir İnşaatda Çalışıyordu. Arefe günü İnşaatta Sultanhanına Bayram iznine Gelmek için Hazırlanan Cafer Yumuşak ( 18 ) İşi bırakıp Odasına Hazırlanmak için girdi. Uzunsüre odasından ses çıkmaması üzerine Arkadaşları Cafer Yumuşak'ın odasına Girdiğinde Cafer Yumuşak'ın Yerde Yattığını Gördüler Hemen 112 Acil Ekiplerine Haber verilirken Sağlık Ekipleri Cafer Yumuşak'ın Yaşamını Yitirdiğini Belitlediler. Sağlık Ekipleri Cafer Yumuşak'ın Kalp Krizinden Yaşamını Yitirdiğini Belirlerken Savcının incelemesinin Ardından Cafer Yumuşak'ın Cansız Bedeni Aksaray Devlethastanesi Morguna Kaldırıldı.
Cafer Yumuşak'ın Vefat Haberi Ailesini ve Sultanhanını Yasa Boğdu. Kurban Arefesinde Ailesi ve sevenleri Acı Haberle Yıkıldı.
Arefe Günü Akşam Saatlerinde Büyükbir Kalabalığın Katıldığı Cenaze Namazı Sonrası Cafer Yumuşak ( 18 ) Sultanhanı Merzarlıgında defnedildi.
sultanhani.gen.tr
Yorumlar
Kalan Karakter: