SULTANHANLI 17 YAŞINDAKİ OĞUZHAN TRAFİK KURBANI OLDU
Motosiklet kazası bir gencimizi daha hayattan Kopardı, 17 Yaşındaki Oğuzhan Yumuşak Aksaray'da Motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.
Yayınlanma :
08.12.2018 20:48
Çarpmanın şiddeti ile motorsiklet üzerinde bulunan Oğuzhan Yumuşak (17) ve Yunus Emre Ç.(15) yaralandı.Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Yaralılar 112 ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldılar. Hastaneye kaldırılan ve Aslen Sultanhanı ilçesinden olan ve Aksaray'da ikamet eden ağır yaralı Oğuzhan Yumuşak (17) yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Diğer yaralı Yunus Emre Ç.´nin durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği ögrenildi.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Kazada Hayatını Kaybeden Genç Kardeşimiz Oğuzhan Yumuşak Yarın ( 9 Aralık Pazar Günü) Sultanhanı ilçesinde Saat 09:00 da Kılınacak Cenaze Namazı Sonrası Sultanhanı ilçe mezarlığında defnedileceği öğrenildi.
Genç Kardeşimiz Oğuzhan'a Yüce Allah'dan Rahmet Ailesine ve Tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: