Sultanhanı Kervan Gençlik Spor Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bugün Sultanhanı ilçesi Semt Sahasında Konya’nın Güçlü ekiplerinden Konya Selçuk Spor ile bir hazırlık maçı yapan Temsilcimiz Maçtan 3-2lik skor ile galip ayrıldı.
Güçlü rakibi karşınında üstün bir futbol sergileyen Sultanhanı Kervan Gençlik Spor maçı izleyenlerden tam not aldı. Kulüp teknik direktörü Mehmet Tekocak idaresinde düzenli şekilde antiramanlara çıkan takımımız bu yıl bütün maçlara mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
Kulüp başkanı Ali Konukçu ise Bu yıl bam başka bir Sultanhanı Kervan Gençlik Spor takımı oluşturduklarını belirterek Amaçlarının Mutlak Play Off a kalarak bir üst lige çıkmak olduğunu belirterek Sultanhanı ilçe halkımızın Maçlarda takımımızı yalnız bırakmamasını istedi.
KONYA SELÇUK SPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SOLAK’A 68 NUMARALI FORMA
Konya Selçuk spor Takımı Yönetimi Maç öncesi Spor’a katkılarından dolayı Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak’a 68 Numaralı Forma hediye etti. Başkan Solak Konya Selçuk Spor Takımı yöneticilerine teşekkür ederek dostane bir maç olmasını diledi.
Ardından Başlayan Sultanhanı Kervan Gençlik Spor Konya Selçuk Spor Hazırlık karşılaşmasında Temsilcimiz Sultanhanı Kervan Gençlik Spor Rakip takım filelerini 3 kez havalandırarak Maçı 3-2 kazandı.
Sultanhanı Kervan Gençlik Spor …………. : 3
Konya Selçuk Spor ……………….……….…: 2
Yorumlar
Kalan Karakter: