Edinilen bilgiye göre Sultanhanı ilçesi Cumhuriyet mahallesindeki evinde Hüseyin Yumuşak(39) dan Telefon ile haber alamayan yakınları Evine gittiler, evden her hangi bir ses gelmemesi üzerine Emniyet ve Sağlık ekiplerine haber verildi.
Cumuhuriyet mahallesindeki ikamete gelen ekipler Hüseyin Yumuşak'ın hareketsiz şekilde yatağında yaterken buldular. Sağlık ekipleri ilk incelemesinde Şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Emniyet Tarafından olay yeri inceleme ekipleri çağrılan Evde İnceleme yapılırken ilk bilgi ve incelemelere ve yakınlarının verdiği bilgiye göre Hüseyin Yumuşak'ın Sara hastası olduğu ve Gece uykusunda kriz geçirerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor. İncelemelerin ardından Şahsın Cansız bedeni Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.
Hüseyin Yumuşak'ın ailesi ile birlikte iş nedeniyle İzmir ilinde ikamet ettiği ve Yaz dönemini geçirmek için ilçede bulunan evlerine tatile geldiği öğrenilirken Merhumun cenazesinin Sultanhanı ilçesinde defnedileceği öğrenildi.
Hüseyin Tosun
Sultanhanı Gazetesi / İHA
SULTANHANI İLÇESİNDE 39 YAŞINDAKİ ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Sultanhanı ilçesinde 39 Yaşındaki Hüseyin Yumuşak( Çapan Oğlu) Evinde Yaşamını yitirmiş olarak bulundu.
Yayınlanma :
03.07.2022 14:10
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: