SULTANHANI İLÇESİNDE OLUŞAN GÖÇÜK TEDİRGİN ETTİ
Sultanhanı ilçesinde oluşan Obruk şeklindeki yarılma vatandaşları tedirgin etti.
Yayınlanma :
05.05.2020 20:05
Sultanhanı ilçesi sınırları içerisinde çökme ve yarımalar oluştu obrugun uzunluğu dikkat çekti. ilçe de oluşan yarılma ve çökme olayını yerinde incelemek üzere Aksaray il afet ve acil yardım müdürlügü ekipleri inceleme de bulundu .
AFAD il müdürü Cezmi Türkmen , "Sultanhanı ilçesinde arazi de meydana gelen çöküntü nedeniyle müdürlüğümüz teknik personelleri ilk incelemeyi tamamlamış olup arama kurtarma ekibimizce gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Müdürlüğümüzde Konya Selçuk ve Aksaray Üniversitesi öğretim görevlileri ile birlikte ayrıntılı inceleme ve çalışma başlatılacaktır" dedi.
Oluşan çöküntü obruk nedeniyle vatandaşlar ise tedirgin oldu. Komşu ilçe Karapınar da buna benzer daha büyük obrukların oluşma sıklığının arttığı bilinirken Sultanhanı ilçesinde yaşanan çöküntü obruğun oluşma nedeni gerekli incelemeler sonunda belirnecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: