ŞEHİT MİKAİL CANDAN İÇİN HATİM VE DUA PROGRAMI DÜZENLENDİ
26 Haziran 2019 Tarihinde Zeytindalı Harekat Bölgesinde bölücü örgüt mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Mikail Candan için Bağlıkaya Beldesinde Hatim Duası programı düzenlendi.
Yayınlanma :
11.10.2019 17:42
Belde Merkez Camiinde Cuma namazı öncesinde düzenlenen Hatim ve dua programına Vali Ali Mantı, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Vali Yardımcıları Mehmet Tanışır, Mustafa Türkcan, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapılan Kuran-ı Kerim Hatimlerinin duası yapıldı. İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın imametinde kılınan Cuma namazının ardından programa katılan vatandaşlara yemek ikram edildi. Vali Ali Mantı Şehit Mikail Candan’a Allah’tan rahmet dileyerek şehit Candan’ın babası Ramazan Candan ile bir süre sohbet etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: