MUHTAR "SORUNLARIMIZ VAR" DEDİ, VALİ AYDOĞDU, YETKİLİLERİ TOPLAYIP GELDİ
Yapılan referandum ile 6 km uzaklıktaki Ortaköy İlçesine mahalle olarak bağlanan yerleşim yerinin sorunları olduğunu belirten vatandaşlara pazartesi günü mahallelerini geleceği sözünü veren Vali Aydoğdu; beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Ortaköy İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirleri ile Ortaköy İlçesine giderek Balcı mahallesini ziyaret etti.
Yayınlanma :
12.10.2021 11:07
Yapılan referandum ile 6 km uzaklıktaki Ortaköy İlçesine mahalle olarak bağlanan yerleşim yerinin sorunları olduğunu belirten vatandaşlara pazartesi günü mahallelerini geleceği sözünü veren Vali Aydoğdu; beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Ortaköy İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirleri ile Ortaköy İlçesine giderek Balcı mahallesini ziyaret etti.
Mahalle muhtarı İbrahim Keskinkılıç, mahalleli kadın ve erkeklerle istişare toplantısı yapan Vali Aydoğdu; sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Mahallenin belde iken belediye başkanlığını yapan Yunus Yıldız mahalle adına taleplerini sırayla Vali Hamza Aydoğdu’ya aktardı. Talepleri dinleyen Vali Hamza Aydoğdu, yerel yönetim ve birimlere sorunların çözümü için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
Devletin temel hizmetlerle ilgili gerekli çalışmaları yürüttüğünü ancak sınırsız imkânların bulunmadığını belirten Vali Hamza Aydoğdu; güzelliklerin paylaşılarak artırılacağını bu noktada adil ve adaletli şekilde davranılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Herkesin yapılan hizmetlerin korunmasında sorumluluğu olduğunu kaydeden Vali Aydoğdu; mahalle olarak Ortaköy ilçesine bağlanan Balcı’nın sorunlarının çözümü için ilçe belediyesi ve ilgili birimlerin gerekli çalışmaları hemen başlatacağını söyledi.
Vatandaşlardan ilettikleri sorunları not almalarını isteyen Vali Aydoğdu 1.5 ay sonra Balcı mahallesini tekrar ziyaret edeceklerini yol, su, atıl binalar ve diğer sorunlarla ilgili yapılan ve yapılamayan çalışmaları tekrar görüşeceklerini söyledi.
Vatandaşlar; ziyareti ve gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Vali Hamza Aydoğdu, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirlerine teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: