YİNE SULTANHANI GİRİŞİ, YİNE TRAFİK KAZASI

TAKİP ET

Cumartesi günü Tek şeride düşürülen Aksaray-Konya yolu Sultanhanı ilçe geçişinde iki günde iki kaza yaşandı. Şans eseri kazalarda can kaybı olmadı.

Reklam
Reklam

Yazmaktan bıktığımız  Vatandaşlarında 2 günde bizlere onlarca mesaj ile ulaştığı ve " Bu yol neden bu şekilde tedbirsizce kapatıldı? ilçe girişinden ana yola girip çıkılamıyor" dediği yolda iki günde iki trafik kazası meydana geldi.

Cumartesi günü Tek şeride düşürülen Aksaray-Konya yolu Sultanhanı ilçe geçişinde 42 AZN 07 Plakalı Çekici Tır ile 42 AKC 73 Plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile her iki araçta hasar meydana gelirken Şans eseri kazada can kaybı olmadı.

Her iki kazanın da aynı noktada Sultanhanı ilçe girişinde yaşanması Bu girişe acilen tedbir alınması gerektiğinin göstergesi oldu. İki gündür gündemde tuttuğumuz ve Araçla yola çıkmanın büyük risk taşıdığı Yolda, yaşanan kazaların Ucuz atlatılması tek teselli olurken Kaza mahalindeki vatandaşlar Ne araçla nede yaya olarak yoldan geçmenin büyük tehlike arzettiğini ve en azından yol yapımı tamamlana dek Tek şeritli kısma geçici trafik ışıklandırması kurulabileceği önerisinde bulundular.