YER SULTANHANI İLÇESİ, ALİ YAPIYOR VELİ BOZUYOR!

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde Vatandaşlar Tepkili! Milyarlarca lira harcanarak daha bir iki ay öncesi yapılan sıcak asfalt yollar Telefon şirketinin zamanında altyapı yapmaması nedeniyle bozuluyor.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde Doğalgaz Altyapısı sonrası Bozulan ve neredeyse kullanılamaz hale gelen bazı Yollarda Sultanhanı belediyesi Milyarlarca lira harcayıp sıcak asfalt yapmıştı fakat gerek geçtiğimiz yıllarda yapılan yollarda gerekse daha birkaç ay önce yapılan Cadde ve yollarda Telefon şirketinin internet altyapısı yapması nedeniyle yollar kesilerek bozuldu. Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar “Neden Bu altyapı çalışması yol yapılmadan bitirilmedi?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yaşanan İsraf ve Kamunun zarara uğratılmasına tepki gösteren vatandaşlar; “Sultanhanı ilçemizde en büyük sorunlarından bir tanesi de maalesef ki bozuk yollar, Özellikle Doğalgaz alt yapı çalışmasından sonra Yollarımız çok daha fazla bozuldu ve hatta bazı cadde ve sokaklar da Çukurlar nedeniyle araçlarla gitmek neredeyse imkansız oldu, 2 Yıl öncesi çarşı merkezimiz ve bir iki ana cadde de sıcak asfalt çalışması yapıldı, geçtiğimiz yaz sonu yani birkaç ay öncesi de yine bazı ana cadde ve sokak da Belediyemiz Kaldırım ve Sıcak asfalt çalışması yaptı bir nebze olsun bazı ana caddelerde yollarımız bir düzene girdi, lakin bizim gibi tüm vatandaşlarımız da görüyordur, Çok büyük paralar harcanarak yapılan bu yollarımız maalesef vurdum duymazlığa kurban ediliyor, Telefon şirketi kocaman bir kesme makinesi ile gelmiş daha 2 ay öncesi yapılan caddelerde yolu boydan başa kesip biçmekte , buna neden izin veriliyor? Bu şirket 2 ay önce neredeydi? Bu yol yapılmadan bu şirkete haber verilmedi mi? Yazık değil mi bu milletin parasına, bunun vebali kimin üstüne? Yol yapılmadan önce haber edildi ise ve şirket gelip yapmadı ise o zaman yol tamamlandıktan sonra bu yolu talan etmesine asla izin verilmemeliydi, ayrıca verdiği zarar kat be kat tahsil edilmeli, edildi ise de bizlere de bu açıklansın bizlerin paraları bu şekilde ziyan edilemez bunun vebali çok büyüktür ve hem bu dünyada Hem de mahşerde mutlaka bu o kişilerden çıkar, Daha 2 yıl önce yapılan yollarımız param parça oldu, alt yapıyı yapıp onaran ekipmanlı sistemli bir personel ile bu bozuk alt yapılar tamamen düzenlenmeli ve her hafta bir asfalt yol kesilip parçalanmamalı, şimdiden önümüzdeki dönemlerde yapılacak yolların alt yapıları da gerekli şirketler ile görüşülüp tamamlattırılmalı, burada biz vatandaşlara da sorumluluklar düşüyor, arsalarımıza dairelerimize bu yollar yapılmadan alt yapılarını alıp hazırlatmalıyız ki bu yolları vatandaşlar da kesip bozmamalı, özellikle inşaat yapan şahıslar kaldırımları bozmadan ve yola zarar vermeden bu işlerini yapmalılar Yani kısacası “Ali Yapıp da Veli Bozmamalı” dediler.

      Hüseyin Tosun

Sultanhanı Haber Gazetesi











Sultanhanı ilçesi Sultanhanı bozuk yollar Sultanhanı belediyesi Türk Telekom