YAPIMI BİTİRİLEMEYEN YOLDA KAZA , SULTANHANINDAKİ KAZA UCUZ ATLATILDI

TAKİP ET

Aksaray-Konya yolu Sultanhanı ilçesi girişinde yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı. Kazada Devrilen araçta bulunan aile fertleri hafif yaralandı.

Reklam
Reklam

Aksaray-Konya yolu Sultanhanı ilçesi girişinde yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı. Kazada Devrilen araçta bulunan aile fertleri hafif yaralandı.

Kaza Akşam saatlerinde yaşandı. Bakım ve Onarım çalışması nedeniyle Bir bölümü kapatılan yolun Tek şeritten gidiş geliş olarak verilmeye başladığı gün Sultanhanı ilçe girişinde yaşandı. Konya Plakalı Otomobilin Sultanhanı ilçesinden yola çıkan Araçla çarpışması sonucu Konya plakalı otomobil yan yattı. Kazada Devrilen otomobilde bulunan aile Kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken her iki aracın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası yolda uzun kuyruklar oluşurken Trafik bir süre Trafik polislerinin kontrolünde verildi, Yol kaza yapan aracın kaldırılması ile trafiğe yeniden açıldı.

VATANDAŞLAR YILLARDIR BİTİRİLEMEYEN YOL NEDENİYLE TEPKİ GÖSTERDİLER

Kaza sonrası olay yerindeki vatandaşlar 20 yılı aşkın süredir yolun her yaz aylarında tek şeride düşürülerek Bakım onarım yapılmasına tepki gösterdiler. Tepkisini dile getiren bir Vatandaş "Türkiye'de bir çok il ve ilçeye gidiyoruz şimdiyedek bir yolun her yıl Yapılmasına ve tamirine hiç şahit olmadık neden bu Konya-Aksaray yolu her yıl sürekli tek şeride düşürülerek uğraşılıp duruyor bu yollarda nice canlar yaşamını yitirdi özellikle Tatil dönemi ve görüyorsunuz yol nekadar yoğun şekilde işlemekte bu Bölge halkının kaderi olmamalı kaliteli malzeme ile bir kez yapılıp her yıl başına varılmamalı, Sultanhanı ilçe girişinden çıkacak araçlar için maalesef Özellikle Konya istikametinden  gelen araçlar tam görülememekte buraya en kısa zamanda üst geçit ile ilçeden giriş çıkış yapacak araçlar için bağlantılı yol yapılması gerekli" diyerek görüşlerini ifade etti.