SULTANHANLI ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI TÜRKİYE'DE İLK 8 DELER

TAKİP ET

Konya'da Düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonasında İl birincisi olarak Aksaray'ı Temsil eden Sultanhanı 75. yıl Cumhuriyet Ortaokulu Takımı Güçlü Rakiplerini geride bırakarak 81 il birincileriyle yaptığı yarışmalarda Türkiye'de ilk 8 Takım arasına girerek büyük bir başarı yakaladı.

Reklam
Reklam

Konya'da Düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonasında İl birincisi olarak Aksaray'ı Temsil eden Sultanhanı 75. yıl Cumhuriyet Ortaokulu Dart Takımı Güçlü Rakiplerini geride bırakarak 81 il birincileriyle yaptığı yarışmalarda Türkiye'de ilk 8 Takım arasına girerek büyük bir başarı yakaladı.

Aksaray il birincisi olarak ilimizi temsil eden Sultanhanı 75.yıl Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerinden oluşan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Saglik ve öğrencileri dün Konya'da yapilan Dart oyunları Türkiye Şampiyonasında 81 il arasında ilk 8 e kalarak büyük bir başarı sağladılar.
Adana, Kırşehir, Osmaniye gibi Güçlü illerin takımlarını yenmeyi Başaran Sultanhanı 75.yıl Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri Kısıtlı imkanlara rağmen büyük bir başarı sağladılar. 
Ne bir Spor salonları vardı, Nede Malzeme alabilecek bir bütçeleri, nede Maddi ve Manevi destekçileri, Yarışmalara bile Kendi imkanları ile katılan ve Sultanhanlı Öğrenciler ile Onları çok iyi Motive eden İdealist bir Beden Eğitimi Öğretmeninden oluşan Başarılı bir takım. Sporun Sadece Futbol olmadığı ve Çocuklarımıza, Gençlerimize İmkan sağlanması halinde Neler başarabileceklerinin en büyük kanıtını ortaya koydular. 

Bugün Konya'da Devam edecek olan Yarışmalarda Öğrencilerimizin Rakibi Niğde, Bugün'de tüm gayretleri ile Niğde takımını Malup etmeyi planlayan Sultanhanı 75.yıl Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri yarışma sonrası ilk 4 Takım arasında kalarak Türkiye Şampiyonu olmayı Planlıyorlar.

Sultanhanı Gazetesi olarak Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serkan Saglik ve Sultanhanı 75.yıl Cumhuriyet Ortaokulu Dart Takımı Öğrencilerine başarılar diliyoruz, Yolunuz açık olsun.

sultanhanı 75.yıl cumhuriyet ortaokulu türkiye dart şampiyonası