SULTANHANINDA AK PARTİLİLER SEÇİM SONUÇLARINI KUTLADI

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ilan edilmeyen kesin sonuçlarına göre 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi için Sultanhanı ilçesinde de vatandaş sokaklara döküldü.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52,1 oy olarak bir seçim zaferine daha imza attı.

YSK Başkanı Yener yaptığı açıklamada," Geçici sonuçlara göre Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir." ifadelerine yer verdi.

 

Sultanhanı ilçesinde ise Resmi olmayan Kesin sonuçlar şu şekilde oldu.

Recep Tayyip Erdoğan......5147 Oy

Kemal Kılıçtaroğlu..........1979 OY

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Sultanhanı ilçesinde de vatandaş sokaklara döküldü. Sultanhanında vatandaşlar, partinin ilçe binası önünde toplandılar.  7’den 70’e herkesin toplandığı caddede vatandaşlar ellerinde bayraklar, araçlarıyla konvoy oluşturdu.

 

BAŞKAN SOLAK TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Sonuçların açıklanmasının ardından Sultanhanı belediye başkanı Fahri Solak Ak parti ilçe Başkanı İshak Yumuşak ile birlikte ilçe binası balkonundan caddede toplanan vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

 

BAŞKAN SOLAK 2024 BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İLK ADAYLIK SİNYALİNİ VERDİ

Başkan Solak Teşekkür konuşmasında: "Genel seçimlerde Sultanhanımız %73 ile Cumhur başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdi" diyerek teşekkür eden Başkan Solak Konuşmasında "2024 Seçimleri için de Hazırmıyız Sultanhanı" diyerek Belediye Başkanlığına Aday olduğu sinyalini verdi.

 

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Belediye Başkanı Fahri Solak, Ak Parti Sultanhanı ilçe Başkanı İshak Yumuşak ve Parti yöneticileri Seçimlerdeki desteklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhanı ilçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundular.  Başkan solak ve Yumuşak MHP ilçe yönetimine ve partililere desteklerinden dolayı teşekkür ederek "bu yolda hep birlikteyiz MHP Seçmenine destekleri için teşekkür ediyoruz" dediler.  MHP Sultanhanı ilçe başkanı Adem Yollu da Ziyaretten dolayı Ak Partililere ve Başkan Fahri Solak'a teşekkür etti.

Hüseyin Tosun  /  Sultanhanı Haber Gazetesi