SULTANHANI YENİ MEYDAN CAMİ YAPIMINA BAŞLANDI

TAKİP ET

Sultanhanı'na Yapılacak olan Yeni Meydan Cami İnşaatı Temel atma ile başlıyor…

Reklam
Reklam

Konya Aksaray yolu Sultanhanı girişinde bulunan ve Karayolları Tarafından Yol Genişletme ve yol Güvenliği nedeniyle Geçtiğimiz haftalarda  yıkılan Meydan Cami yerine yapılacak olan Yeni Meydan Cami inşaatına başlandın.

Eski Yerine yakın olarak biraz daha iç kısma yapılacak olan Yeni Meydan Camii Temeli atılıyor. Sultanhanı belediyesi öncülüğünde Hayır sever vatandaşlarımızın Destekleri ile yapılacak olan Yeni Meydan Camii inşaat çalışmaları hızla başladı.

Mahalleye yakın başka bir caminin bulunmaması ve Yoldan geçen Yolcuların da Namazlarını kılmak için durdukları Yeni Meydan Caminin biran önce bitirilmesi için gayret edileceği bildirildi. Özellikle hayır sever vatandaşlarımızdan Yardım etmek isteyenlerin sultanhanı belediyesi ile iletişime geçebilecekleri bildirildi.

SULTANHANI SICAK ASFALT İLE TANIŞTI

Bu çalışmalarla birlikte Sultanhanı Girişinde de yol genişletme ve Refüj düzenlemesi Başlatan Sultanhanı belediyesi Sultanhanı girişini Sultan han’a yakışır şekilde Genişleterek Sultanhanını Sıcak Asfalt ile tanıştırdı.

Çalışmaları Titizlikle Takip eden Başkan Fahri Solak ‘Önümüzdeki Nisan ayında Sultanhanında başlayacak olan Doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından altyapı çalışmalarının tamamlanarak Çarşı merkezi ve ana bağlantı yollarında da sıcak asfalt yapımına hemen başlanacak’ dedi.