SULTANHANI YENİ HÜKÜMET KONAĞI HİZMETE BAŞLIYOR

TAKİP ET

Aksaray il özel idaresi tarafından bütçesi karşılanan ve 3 yıl içerisinde yapımı tamamlanan sultanhanı İlçe Hükümet Konağı Önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren ilçe halkına hizmet vermeye başlıyor.

Reklam
Reklam

İlçe olduktan sonra geçici olarak belediye binasında hizmet vermeye başlayan Kaymakamlık binası yeni hükümet konağı tamamlanarak Önümüzdeki hafta Pazartesi taşınıyor.

Aksaray il özel idaresince 2019 yılında ihalesi yapılarak yapımına başlanan açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 6,415,45 metrekare alan üzerine kurulan Sultanhanı Hükümet Konağı Önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Bütün kurumların Aynı Çatı Altında olacağı Sultanhanı Hükümet Konağı'nın taşınmasıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan sultanhanı ilçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan; bu hafta cuma gününden itibaren taşıma işlemlerini başlayacağını belirterek "Bütün kurumları bir çatı altında toplamış olacağız. Yeni hükümet konağımız içerisinde Kaymakamlık ve ilçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe Özel İdare Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ve ilçe emniyet müdürlüğü olmak üzere 25 araçlık açık ve 5 araçlık kapalı Park olarak hazırlanan hükümet konağımız da hizmet vereceğiz. Hükümet konağımız içerisinde engelli ve normal vatandaşlarımız için asansörde bulunuyor.  Artık ilçe halkımız resmi kurum ve kuruluşlarındaki işlemlerini Daha Hızlı ve kolay bir şekilde halledebilecekler" dedi.