SULTANHANI SANAYİ KAVŞAĞI IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TAKİP ET

Aksaray Konya Bölünmüş yolu üzerinde bulunan Sultanhanı ilçesi Sanayi kavşağına Işıklı sinyalizasyon çalışmaları bugün itibariyle başladı.

Reklam
Reklam

Trafik yoğunluğu bakımından Aksaray-Konya Bölünmüş yolu üzerindeki en yoğun Kavşaklardan birisi olan Sultanhanı Sanayi Kavşağına Işıklı sinyalizasyon (Trafik Işıkları) çalışmaları başladı.
Birçok kazanın yaşandığı Kavşak için Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan ve Belediye Başkanı Fahri Solak Trafik ışıklarının Kurulabilmesi için Gerekli girişimleri yapmasının ardından geçtiğimiz haftalarda Işıklı sinyalizasyon kurulumu için gerekli karar alınmıştı.
Bugün itibariyle alt yapı Çalışmalarının başladığı kavşakta çalışmaların kısa sürede birilerek Sinyalizasyon sisteminin aktif edilmesi bekleniyor.

İLÇE GİRİŞ ÇIKIŞLARINDA TRAFİK IŞIK VE KURALLARINA UYMAYANLARA AĞIR CEZALAR GELECEK

Vatandaşlar Özellikle giriş çıkışlarındaki Trafik ışıkları ve Kurallara uyulmadığı konusunda şikayetlerde bulunurken, edinilen bilgiye göre Özellikle ilçe giriş ve çıkışlarındaki Trafik ışıklarına ve Trafik Kurallarına uymayan sürücülere Mobese sisteminden belirlenerek Gerekli cezai işlemlerin uygulanacağı bu nedenle Bütün vatandaşlar ve özellikle Motosiklet sürücülerinin ışık kurallarına mutlaka uymaları konusunda uyarılar yapıldı.