Sultanhanı Orta Okuluna Destek

TAKİP ET

facebook daki okuluma destek oluyorum kampanyası başladı,,,

Reklam
Reklam

Facebook da başlatılan okuluna destek ol projesiyle okulların ihtiyaçları, destek sayısına ulaşınca programın sponsoru şirket tarafın dan karşılanıyor,
yapmanız gereken sadece aşagıdaki linki tıklayıp programa izin isteyen linke tıklayıp izin vermek ve okul şeç ikonun dan SULTANHANI ORTA OKULU şeklinde aratıp listelenin ce üzerine tıklamak bukadar basit,,
haydi okulumuza destek olalım,

işte destek linki,,,

kampanyanın resmi detayları,,,

Favori Canım Okulum kampanyasında okullar ihtiyaçlarını listeden seçerek veya yeni bir ihtiyaç girerek katılabilecekler. Okulun ihtiyacının karşılanabilmesi için belirlenen destekçi sayısına ulaşılması gerekmektedir. Okulun kampanyaya katılımı, okul adına yetkili kişi tarafından ve okulun resmi e-posta adresi ile yapılmalıdır. Yeni ihtiyaç girildiğinde, ihtiyaç kampanya yönetimi tarafından değerlendirilip, kaç destekçiye ulaşılması gerektiği belirtilir ve kampanya sayfasında duyurulur.

Facebook kullanıcıları, desteklemek istediği okulu seçip sadece " Destek Ol" düğmesine basarak okulun destekçisi olabilecektir. Bir kullanıcı sadece bir okulu destekleyebilecektir.

Yarışmaya katılım ücretsizdir. Ödül kazanmaya hak kazanan okulların ihtiyaçları Favori tarafından karşılanacaktır.

Kimler Ödül Kazanacak?
İhtiyaç listesinde belirtilen hedeflerden 750 destek sayısının altındaki hedefe ulaşan ilk 20 okul ve 750 destek sayısının üzerindeki hedefe ulaşan ilk 20 okul, toplamda 40 okul, seçtiği ihtiyacı ödül olarak kazanacaktır. Bu ihtiyaçlar Favori tarafından karşılanacaktır. Ödüller okula teslim edilecektir.

Kampanya Takvimi:
Kampanya 15 Kasım 2012 tarihinde başlayacak ve 23 Mayıs 2013 saat 16.00'da sona erecektir. 40 okul bu süreden önce destek sayısına ulaşırsa kampanya bitiş tarihini beklemeksizin sona erecektir.

Genel Şartlar:
Kampanyaya katılanların aktif olarak kullandıkları Facebook profilleriyle katılmaları gerekmektedir.
Kampanyaya katılmak için http://www.facebook.com/Favori sayfasını beğenmelisiniz.
18 yaşından küçükler velilerinin izni ile kampanyaya katılabilirler.
Kullanıcının yarışmaya katılımı, kullanıcının gerçek kullanıcı bilgileri verilerek yapılmalıdır. Eksik ve hatalı bilgi veren kullanıcılar ödül almaya hak kazanamazlar.
Kişilerin gerçek olmayan profilleri ile yarışmaya katılmasının tespit edilmesi durumunda destekçiler yarışma dışı tutulacaktır. Kampanyada aktif olarak kullanılmadığı halde bir okula destek amacıyla açılmış Facebook profillerinin destekleri geçersiz kılınacaktır.
Destekleme işlemlerinde herhangi bir şekilde muvazaalı yollara başvurduğunun tespit edilmesi halinde, söz konusu destekçinin desteği geçersiz sayılacak ve yarışma dışı tutulacaktır. Bu kurala aykırı hareket eden destekçiler; yarışma dışı tutulmalarından dolayı bir hak talep edemezler.
Kampanya kurallarını ihlal eden ve kurallara uygun olmayan davranışlarda bulunduğu tespit edilen yarışmacılar ve destekçiler yarışma dışı tutulacaktır.
Kampanyaya destekçi olarak katılan kişilerden herhangi birinin, yarışma dışı tutulması sebebi ile herhangi bir hak talep etmeyeceklerini kabul beyan ve taahhüt ederler.
Kampanyada kazanılan ödüller başka kişi ve kurumlara devredilemez ve ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Favori yetkilileri dilerlerse kampanya kurallarında ve ödüllerde değişiklik yapma haklarını saklı tutacaklardır.
Yukarıda yazılı kampanya kurallarının tamamı katılımcılar tarafından peşinen kabul edilmiştir,,,