SULTANHANI KERVANSARAYI'NDA "SANAT FESTİVALİ" DÜZENLENDİ

TAKİP ET

Sultanhanı 75.yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen "Sanat Festivali" dün Sultanhanı kervansarayı kapalı bölümünde görkemli bir şekilde tamamlandı.

Reklam
Reklam

Sultanhanı 75.yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen "Sanat Festivali" dün görkemli bir şekilde tamamlandı.

Sultanhanı Kervansarayı Kapalı alanda gerçekleşen festivale Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Fahri Solak, Bazı Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Müzik Öğretmeni Seniha Seçil Dokumacı'nın yan flüt dinletisiyle başlayan festival, yine Seniha Seçil Dokumacı yönetiminde 33 öğrenci ukulele, kalimba, marakas, gitar enstrümanları ile mini bir konserle devam etti.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Merve Erim Öztekin ve öğrencilerinin 248 resim ile katıldığı sergi büyük beğeni topladı. Davetlilerin bol bol fotoğraf çektiği eserler, katılımcıların övgülerini aldı.  Ayrıca kervansarayı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği festivalin her yıl yapılması planlanıyor.