SULTANHANI KAYMAKAMI SONER DİVLİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde kısa süre önce göreve başlayan Kaymakam Soner Divli Kısa zamanda ilçe halkının beğenisini ve Takdirini kazandı. Kısa sürede ilçe halkı ile kaynaşan ve her fırsatta vatandaşların arasında olan Kaymakam Soner Divli Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi de unutmuyor...

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde kısa süre önce göreve başlayan Kaymakam Soner Divli Kısa zamanda ilçe halkının beğenisini ve Takdirini kazandı. Kısa sürede ilçe halkı ile kaynaşan ve her fırsatta vatandaşların arasında olan Kaymakam Soner Divli Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi de unutmuyor.

ŞEHİtİMİZ RAMAZAN SÜSLÜ'NÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER

Sultanhanı ilçemizden Geçtiğimiz Şubat ayında Van'da Şehit olan Ramazan Süslü'nün ailesini ziyaret etti.
Kaymakam Soner Divli, Belediye Başkanı Fahri Solak, İlçe Jandarma Komutanı Hilmi Demir, İlçe Müftüsü Ömer Ünal, S.Y.D.V. Müdürü Şerife Ağır ve Türkistan Mahallesi Muhtarı Tahsin Yumuşak ile birlikte, Şehidimiz Ramazan süslü'nün ailesini ziyaret ederek Her daim Şehit ailelerimizin hizmetinde olduklarını belirttiler.


GAZİMİZ HACI SARI'YI ZİYARET ETTİLER

Sultanhanı Kaymakamımız Soner Divli, Sultanhanı ilçemizde Güney Doğuda 1994 yılında Askerlik görevi Esnasında Terör saldırısı sonucu ağır yaralanan Gazimiz Hacı Sarı'yı ziyaret ettiler.
Kaymakam Soner Divli, Belediye Başkanı Fahri Solak, İlçe Jandarma Komutanı Hilmi Demir, İlçe Müftüsü Ömer Ünal, S.Y.D.V. Müdürü Şerife Ağır ve Türkistan Mahallesi Muhtarı Tahsin Yumuşak ile birlikte, Gazimiz Hacı Sarı'yı ilçemizdeki iş yerinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.


ŞEHİTİMİZ AHMET DAĞLI'NIN ABİSİNİ ZİYARET ETTİLER

Kaymakam Soner Divli, Belediye Başkanı Fahri Solak, İlçe Jandarma Komutanı Hilmi Demir, İlçe Müftüsü Ömer Ünal, S.Y.D.V. Müdürü Şerife Ağır ve Zafer Mahallesi Muhtarı Abdi Ayhan ile birlikte, Şehit Ahmet Dağlı'nın ilçemizde ikamet eden Abisi Derviş Dağlı'yı ziyaret ettiler.


ŞEHİTİMİZ İBRAHİM ER'İN ABİSİNİ ZİYARET ETTİLER

Kaymakam Soner Divli, Belediye Başkanı Fahri Solak, İlçe Jandarma Komutanı Hilmi Demir, İlçe Müftüsü Ömer Ünal, S.Y.D.V. Müdürü Şerife Ağır ve Yeşiltömek Köyü Muhtarı Çapan Ergin ile birlikte, Şehit İbrahim Er'in ilçemizde ikamet eden Abisi Yusuf Er'i ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin aileleri ve Gazimiz Hacı Sarı Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Soner Divli ve diğer ziyaretçilere teşekkür ettiler.