SULTANHANI İLÇESİNİN SEVİLEN HEKİMİ NİHAN BAŞARAN

TAKİP ET

Sultanhanı İlçesi Aile Sağlığı merkezinde Aile Hekimi olarak Görev yapan Nihan Başaran Sultanhanı halkının Nihan Hocası oldu.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçesi Aile Sağlığı merkezinde Aile Hekimi olarak Görev yapan Nihan Başaran Sultanhanı halkının Nihan Hocası oldu.

Sultanhanı ilçe halkının gönlüne İlgi, Alaka ve samimi davranışı ile girerek İlçe Halkının sevgisini kazanan Nihan Hoca, ilçede yediden yetmişe bütün vatandaşlar Korona virüsü başta olmak üzere aile hekimliğine herzaman gittiklerinde ilgisinden ve alakasından çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar gazetemize yapmış olduğu açıklmada: “Sultanhanı Aile sağlık biriminde hizmet eden Nihan hocamız bizlere gösterdiği ilgi, alaka ve teveccüh ile ilçede sevilen sayılan bir hekim olduğunu bizlere kanıtladı. Güler yüzlü hiç kimseyi kırmayan herkesin yardımına koşan hocamız elinden gelenin fazlasını yapmak için gecesini gündüzüne katıyor. Bir aile hekimi nasıl olmalı sorusunun en güzel cevabı bizler için. Özellikle Dünyamızı etkisi altına alan Korana virüsü illetinde de başarılı bir grafik çizerek, Özellikle yaşlı vatandaşlarımızı bu illet için her seferinde bilgilendiriyor. Hocamızın da bu bilgilendirmesi ile de yaşlılarımızın bu virüs için tedbirler alarak virüse yakalanmaktan kurtuluyor. Sadece bizlerin değil kendi meslek gurubundaki arkadaşlarının da hayatını kurtarması ile de hekimliğinin hakkını veren bir insan. Bu denli yardıma koşan ilçemiz için uğraşan bir hekimi karşımızda görmek bizleri için onur verici. İnşallah bu denli mesleğine aşık hekimlerin sayısının artmasını istiyoruz. Hocamıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Sultanhanı Gazetesi


nihan başaran doktor nihan başaran nihan başaran sultanhanı sultanhanı ilçesi aile sağlığı merkezi