SULTANHANI İLÇESİNE GELEN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Sultanhanı ilçesine gelen Depremzede ailelerin çocukları için Sultanhanı Belediyesi tarafından sinema etkinliği düzenlendi.

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Deprem Bölgesindeki Çeşitli illerden Sultanhanı ilçesine gelen Depremzede ailelerin çocukları için Sultanhanı Belediyesi tarafından moral ve motivasyon için sinema etkinliği düzenlendi.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Depremlerden etkilenerek Sultanhanı ilçesine gelen Depremzede ailelerin çocukları için Sinema etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Depremden etkilenen çocukların yaşadıkları kaygı ve stresi azaltmak için yürüttükleri çalışmaların önemine değinen Solak, "Biz sultanhanı ilçe halkı olarak şuanda 40, 45 aileye “Evim yuvan olsun” kampanyasında her aileyi bir eve yerleştirdik. Yaklaşık ilçemizde 350 kardeşimiz var, ve onlara her türlü imkanı sağlıyoruz. Şimdi burada içeride otururken yine Ereğli'de olan depremden dolayı hafif yine sallantı oldu. Kardeşlerimize yeğenlerimize biraz moral motivasyonu yaptıysak ne mutlu bizlere, bunun devamını getireceğiz. Yani kendi ailemizden görüyoruz hepsini, bütün aileleri, gerçekten hepsi de çok mutlu, Çok keyif aldılar, Ben ilçe halkına çok teşekkür ediyorum, Çünkü kendi evlerini açtılar Kendileri çocuklarının yanına gittiler ve evlerini verdiler, Herkesten Allah razı olsun Teşekkür ediyorum” dedi.

Sinama etkinliğine katılan Kevser: “Maraş’tan geldik, Bugün sinemaya gittik, yemek yedik burada, bugün çok güzel bir gündü” dedi.

Osmaniye den gelen Ali'de: Bugün çok güzel bir gündü Sinemaya gittik Arı Maya izledik, Sonra burada yemek yedik şimdi ise geri döneceğiz” dedi.

Hüseyin Tosun  / Sultanhanı Haber Gazetesi