SULTANHANI İLÇESİNDE "YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK" UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde 7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında "Yayalar için 5 adımda güvenli trafik" sloganıyla uygulama yapıldı.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince, “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” sloganı ile yayalara ve sürücülere yönelik uygulama yaptı.
Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Servet Özata'nın da katılımı ile Emniyet ekipleri, 7 - 13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri doğrultusunda “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” sloganıyla uygulama yaptı.

İlk olarak Tarihi Sultanhanı Kervansarayı ve Ardından Aksaray Konya Karayolu üzerinde yapılan uygulamada vatandaşlara bilgiler verilip broşür dağıtıldı. Polis ekiplerince araçlar durdurularak yayaların yolun karşısına güvenli geçişleri sağlandı.
Uygulamada emniyet kemeri kontrolü yapan ekipler, sürücülere, yaya geçitlerinde vatandaşlara yol vermeleri konusunda uyarıda bulunuldu. Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan Sürücülere hayırlı yolculuklar diledi.

Uygulamanın kendi can güvenliği için olduğunu belirten sürücüler ve vatandaşlar ise ekiplere uyarılarından dolayı teşekkür etti.

 #HüseyinTosun
#SultanhanıGazetesi 
#İHA


 














Başkomiser Servet Özata Sultanhanı ilçe emniyet