SULTANHANI İLÇESİNDE 'YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ' ETKİNLİĞİ

TAKİP ET

2019 yılının 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ilan edilmesinin ardından ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek trafikte yaya önceliğine dikkat çekiliyor. Trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak 'Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz' sloganı ile düzenlenen etkinlik Sultanhanı'nda da düzenlendi.

Reklam
Reklam

2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmesinin ardından ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek trafikte yaya önceliğine dikkat çekiliyor. Trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganı ile düzenlenen etkinlik Sultanhanı’nda da düzenlendi.


Sultanhanı Atatürk Caddesi üzerinde düzenlenen Etkinliğe Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ağır, İlçe Emniyet Müdür vekili, Veli ve öğrenciler katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganı ile çeşitli programlar düzenleniyor.
Öncelik hayatın, öncelik yayanın programı gündemde tutmak, canlı tutmak, vatandaşımızı yaya geçitlerine alıştırmak, yaya geçitlerini daha rantabl kullanmak amacıyla zaman zaman İçişleri Bakanlığının yaptığı tekrarları ülke çapında yapılıyor. 





sultanhanı gündemi kervan gazetesi sultanhanı haberler