SULTANHANI İLÇESİNDE "ŞEHRİMİZDE SİNEMA VAR" ETKİNLİĞİ

TAKİP ET

Aksaray Valiliği himayesinde 'Şehrimizde Sinema Var' projesi Sultanhanı İlçesinde gerçekleştirildi. Yüzlerce çocuk palyaço gösterisi ile eğlenirken vatandaşlar Açık Hava Sinemasında film izledi.

Reklam
Reklam

Aksaray Valiliği himayesinde ‘Şehrimizde Sinema Var’ projesi Sultanhanı ilçesinde de gerçekleştirildi. Bütün ilçelerde gerçekleştirilecek proje kapsamında çocuklar için eğitici animasyonlar, çizgi filmler ve palyaço gösterisi sunulurken aileler için birbirinden seçkin sinema filmlerinin gösterimi yapıldı. Etkinliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapılırken Tarihi Sultanhanı kervansarayı önünde yapılan etkinlik farklı bir havada gerçekleşti.

Projenin yürütücüsü Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan yaptığı açıklamada; Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu’nun himayelerinde tüm ilçelerde ve il merkezinde çocuklar ve vatandaşları sinema ile buluşturduklarını söyledi.
Proje kapsamında Sultanhanı ilçesinde de gösterim gerçekleştirdiklerini ifade eden Doğan; “Sultanhanı ilçemizden çocuklarımız ve aileleri etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Çocuklarımız eğleniyor, vatandaşlarımızı da böyle farklı bir etkinlikle buluşturuyoruz. Proje kapsamında tüm ilçelerimizde bu etkinlikleri düzenliyoruz. Çocuklar için animasyonlar,  palyaço gösterileri yine  seçkin filmlerin gösterimleri ile vatandaşları sinema ile buluşturuyoruz.”dedi

Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri gerçekleştirilen projenin çok önemli olduğunu, pandemi sonrasında bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade ederek memnuniyetlerini belirttiler. 

FOTOGRAFLAR İÇİN "SULTANHANI GAZETESİ" FACEBOOK SAYFAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.
(Resim albümü için Buraya tıklayınız)


Sultanhanı gazetesi Sultanhanı haber sultanhanı son dakika