SULTANHANI İLÇESİNDE PARKLAR KAMERA İLE 24 SAAT GÖZLEM ALTINDA

TAKİP ET

Sultanhanı Belediyesi, 7 gün 24 saat boyunca güvenlik kamerası ihtiyacı olan bütün parklara güvenlik kamerası takılmasını sağladı. Sultanhanı ilçesindeki parklar 24 saat İzlenip kayıt altına alınıyor ve yaşanan her hangi bir olumsuzluk da Emniyet güçleri anında müdahale ediyor.

Reklam
Reklam

Sultanhanı Belediyesi parklara güvenlik kamerası yerleştirerek güvenli ve huzurlu hale getiriyor. Bu kapsamda belediye ilçede bulunan 4 büyük parka 18 adet güvenlik kamerası monte ederken, parklara zarar verenler, Parklarda içki içenler ve diğer olumsuzluklara karşı Gece görüş ve Zoom özelliği bulunan kameralar ile sıkı takip altına alarak parklardaki olumsuzluklara emniyet ekipleri anında müdahale ediyor.

Sultanhanı Belediyesi parklara yerleştirdiği güvenlik kameraları ile parkları daha güvenli hale getirmeye devam ediyor. Daha huzurlu, güvenli ve kaliteli yaşam alanları oluşturmak, çocukların ve ailelerinin güvenliğini sağlamak amacıyla Sultanhanı Belediyesi, 4 parka, 18 adet güvenlik kamerası monte etti. Sultanhanı Belediyesi, 2 mega piksel çözünürlüklü ve Zoom ve gece görüşlü kameralar, parkları haftanın yedi günü 24 saat kayıt altına alacak. Her hangi bir olumsuzluk veya parklara zarar verilmesi durumunda Sorumlular hakkında gerekli işlemler emniyet ekiplerince yapılacağı bildirildi.
 




sultanhanı belediyesi Sultanhanı haberi Aksaray Sultan han