Sultanhanı İlçesinde Öğrencilere Yönelik "Süt Günü" Etkinliği

TAKİP ET

Sultanhanı ilçe Milli eğitim müdürlüğü ve Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüyle ortaklaşa gerçekleştirilen "Süt Günü Etkinliği"nde öğrenciler ilçedeki bir çiftliğe ziyarette bulundular. Bu ziyarette öğrencilere süt sağımı ve çiftlik tanıtıldı. Sağlıklı beslenme hakkında bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçe Milli eğitim müdürlüğü ve Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüyle ortaklaşa ilkokul öğrencilerine yönelik "Süt Günü Etkinliği" gerçekleştirildi. İlköğretim okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Neslihan İçli, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Sultanhanı ilçesindeki bir çiftliğe ziyarette bulununan Öğrenciler Bu ziyarette süt sağımı ve çiftlik tanıtıldı. Sağlıklı beslenme hakkında bilgiler verildi. Süt ve süt ürünlerinin sağlık beslenme ve çocuk gelişimindeki öneminden bahsedildi. Öğrenciler arası süt içme yarışması, halat çekme ve parmak boyası gibi etkinlikler yapıldı. Son olarak "Süt Günü Etkinliği'nde Öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.