Sultanhanı İlçesinde Milyonlarca Liraya Yapılan Sıcak Asfalt Yolun Hali

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde Milyonlarca lira harcanarak yapılan sıcak asfalt yol Elektrik şirketinin kazısı sonucu bu hale geldi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde Milyonlarca lira harcanarak yapılan sıcak asfalt yol Elektrik şirketinin kazısı sonucu bu hale geldi.
Sultanhanı İlçesi İstikamet Mahallesi Yeni Hastane yolu üzerinde Milyonlarca lira harcanarak yapılan sıcak asfalt yolda kazı çalışması yapılması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Daha birkaç yıl önce yapılan Yolun kazı çalışması ile bozulması tepkilere neden olurken vatandaşlar "Neden bu alt yapı çalışmaları bu yol yapılmadan bitirilmedi" dedi.

Sultanhanı Gazetesine görüşlerini açıklayan vatandaşlar "Sultanhanı ilçemiz ilk defa Sıcak asfalt ile tanıştı, çok maliyetli olan asfalt ile yollarımız modern görünüme kavuşuyor fakar Bizlerin, bu halkın vergileri ile Milyonlarca lira harcanarak binbir emekle yapılabilen bu yollarda neden böyle alt yapılar zamanında tamamlanmıyor, öğrendiğimize göre elektirik şirketi bu güzelim yolda kazı başlatmış. Tamam onlarda hizmet amacındalardır lakin bu yollar birkez kazıldımı nekadar onarılır ise onarılsın düzgün olmuyor, Su borusu patlayan ve tamir edilen yerlerde bunu görmekteyiz, neden elektirik şirketi bu altyapı çalışmalarını Yollar sıcak asfalt yapılmadan bitirmiyor? yazık değilmi bu milletin emeklerine ve parasına! umarız yeni yapılacak yollarda alt yapı çalışmaları tamamen bitirilerek yollar yapılır" dediler.