SULTANHANI İLÇESİNDE "GÖNLÜMÜZ BİR SOFRAMIZ BİR" İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

TAKİP ET

Aksaray Valiliği öncülüğünde Ramazan Ayı dolayısı ile başlatılan 'Gönlümüz Bir Soframız Bir' iftar programı Sultanhanı Kaymakamlığı, Sultanhanı Belediyesi ve Atarlar Grup ev sahipliğinde Tarihi Sultanhanı Kervansarayı önünde gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Aksaray Valiliği öncülüğünde Ramazan Ayı dolayısı ile başlatılan ‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programı Sultanhanı Kaymakamlığı, Sultanhanı Belediyesi ve Atarlar Grup ev sahipliğinde Tarihi Sultanhanı Kervansarayı önünde gerçekleştirildi.

Programa Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Fahri Solak, şehit yakınları, gaziler, birim amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kuran-ı Kerim ve Ezan okuma yarışması Türkiye birincisi Mehmet Erarabacı'nın Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Aksaray Müftü Vekili Mustafa Açıkalın’ın dua ettiği iftar programında Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Fahiri Solak alanı gezerek ‘Gönlümüz Bir Soframız Bir’ iftar programına katılım sağlayan şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarla selamlaştı.

Düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti belirten vatandaşlar Programdan dolayı Vali Hamza Aydoğdu’ya ve emeği bulunan herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 

#SultanhanıGazetesi







Sultanhanı İftar Sultan han